iskanje
Dogodki

MARKOVA ŠOLA VINA

Če ste ljubitelji dobre kapljice, ali pa popolni začetniki, vljudno vabljeni na našo šolo vina, kjer se bomo v sproščenem okolju naučili zanimivih osnovnih stvari

Več »
Krompirjevi štruklji s čemažem, Klub gurmanov Skaručna
Novice

Kako lahko porabimo presežek krompirja?

Se vam je že večkrat zgodilo, da ste za kosilo skuhali preveč krompirja, sedaj pa ne veste, kako bi ga porabili? Za krompir je značilno, da ga je potrebno pojesti takoj, in ga zato ne pogrevamo. Chef Marko Žagar nam je zaupal nekaj receptov, kaj lahko storimo s presežkom že skuhanega krompirja.

Več »
Dogodki

MARKOVA ŠOLA VINA

Če ste ljubitelji dobre kapljice, ali pa popolni začetniki, vljudno vabljeni na našo šolo vina, kjer se bomo v sproščenem okolju naučili zanimivih osnovnih stvari

Več »
Krompirjevi štruklji s čemažem, Klub gurmanov Skaručna
Novice

Kako lahko porabimo presežek krompirja?

Se vam je že večkrat zgodilo, da ste za kosilo skuhali preveč krompirja, sedaj pa ne veste, kako bi ga porabili? Za krompir je značilno, da ga je potrebno pojesti takoj, in ga zato ne pogrevamo. Chef Marko Žagar nam je zaupal nekaj receptov, kaj lahko storimo s presežkom že skuhanega krompirja.

Več »
Mobile Menu