fbpx

NAJEMITE SOBO

Klub gurmanov Skaručna vam omogoča najem čudovitih, starinsko opremljenih sob v objemu neokrnjene narave. Le nekaj kilometrov od glavnega mesta vas v idiličnem okolju pod Šmarno goro pričakuje sedem prenovljenih, s stilnim pohištvom opremljenih sob, v katerih vam je na voljo kopalnica, TV sprejemnik s kabelskimi programi in wi-fi dostop. Dogovorite se lahko tudi za kraljevi zajtrk.

Vas Skaručna je odlično izhodišče za izlete po bližnji in daljni okolici. Lahko se povzpnete na Šmarno goro, se odpravite na smučišče Krvavec, v bližini so jezera in ribniki. S Skaručne se lahko odpravite peš, s kolesom ali avtomobilom in zaradi enostavne dostopnosti raziščete celo Slovenijo. Če ste navdušeni nad vini, se dogovorite za degustacijo v naši vinski kleti ali za obisk katere od vinskih kleti znanih slovenskih vinarjev v okolici. Preberite si mnenja nekaterih naših gostov.

Če se zabava zavleče pozno v noč, lahko sobe najamejo tudi udeleženci naših kulinaričnih dogodkov in si odpočijejo pred odhodom domov.

POTREBUJETE VEČ INFORMACIJ?

Pokličite nas na telefonsko številko +386 51 666 566 ali izpolnite spodnji obrazec.

Pokličite nas na telefonsko številko 

+386 51 666 566 

ali izpolnite spodnji obrazec.

Sem prebral in se strinjam s pravilnikom o zasebnosti

Sem prebral in se strinjam s 

pravilnikom o zasebnosti