Ena od oblik preživljanja prostega časa v družbi sodelavcev je zadnja leta vse bolj priljubljen kulinarični team building. Ob poplavi vseh mogočih športno oz. adrenalinsko obarvanih aktivnosti, ki niso za vsakogar, se je zelo uspešno uveljavila tudi ideja kulinaričnega team buildinga za podjetja.
Kulinarični teambuilding je način, kako podjetja vlagajo v dobro počutje zaposlenih. Vedno bolj priljubljen je, saj uživanje v dobri hrani prinaša veselje.
Druženje ob ustvarjanju kulinaričnih mojstrovin, s kozarcem vrhunskega vina in dobro glasbo – kaj je lepšega? Tudi tisti, ki niso vešči kuhanja, se sprostijo ob pomoči vrhunskega kuharskega mojstra.
Kulinarični teambuilding je način, kako podjetja vlagajo v dobro počutje zaposlenih. Vedno bolj priljubljen je, saj uživanje v dobri hrani prinaša veselje.
Druženje ob ustvarjanju kulinaričnih mojstrovin, s kozarcem vrhunskega vina in dobro glasbo – kaj je lepšega? Tudi tisti, ki niso vešči kuhanja, se sprostijo ob pomoči vrhunskega kuharskega mojstra.
V idiličnem vaškem okolju stoji hiša, kjer vas pričaka chef Marko Žagar.
Prostori so rustikalni, z osrednjim kuhinjskim otokom, dolgimi mizami in starinskim štedilnikom, kjer brbotajo domače juhe. Na ražnju se peče hrustljava šunka, iz krušne peči diši po svežem kruhu, spremljajo ga domači namazi. Vrhunsko vino, žganice in sokovi so nepogrešljivi del doživetja.
Ob prihodu v klub vsak udeleženec prejme predpasnik in si postreže z eno od desetih vrst domačih žganic ali sveže pripravljeno domačo brezalkoholno pijačo. Po uvodnem pozdravu, kot uvodu v kulinarični team building, vam Marko razkaže prostore, v katerih si lahko že potešite najhujšo lakoto, saj je na voljo približno deset vrst predjedi – domačih namazov, paštet, nadevanih jajčk, pršuta, leto in pol staran sir in drugih dobrot.
Ko si razdelite naloge, so vam na voljo odprti sodi vrhunskega vina najboljših slovenskih vinarjev iz vinske banke. V sproščenem vzdušju ob spremljavi glasbe se lahko začne odvijati čarovnija okusov pod imenom kulinarični team building. Kuhali boste vrsto različnih jedi, med katerimi se lahko najde tortelone v sirovi omaki s špinačo, črno sipino rižoto s črnilom, ješprenoto, prekajeno in pečeno postrv iz krušne peči, školjke na različne buzare, račko z zelenjavo in krompirjem, pečeno hobotnica in veliko več.
V Klubu gurmanov Skaručna svojim gostom vedno zagotovimo najboljše: vrhunske sestavine, svežo lokalno pridelano hrano in vina najboljših slovenskih vinarjev. To je recept, na katerega stavimo že več kot desetletje in ne pomnimo gosta, ki bi z naše hiše odšel razočaran.
V bogato založeni vinski kleti hranimo izključno vina slovenskih pridelovalcev, lično urejene sobe za goste pa je mogoče najeti tudi neposredno na dogodku.
Pokličite nas na telefonsko številko +386 51 666 566 ali izpolnite spodnji obrazec.