fbpx

KULINARIČNI TEAM BUILDING ZA OKUSNE REZULTATE V KLUBU GURMANOV SKARUČNA

Ena od oblik preživljanja prostega časa v družbi sodelavcev so zadnja leta vse bolj priljubljeni team buildingi. Ob poplavi vseh mogočih športno oz. adrenalinsko obarvanih aktivnosti, ki niso za vsakogar, se je zelo uspešno uveljavila tudi ideja kulinaričnega team buildinga za podjetja.

KAJ JE KULINARIČNI TEAM BUILDING?

Kulinarični teambuilding, kuharski tečaj, kulinarične delavnice, rojstni dnevi v klub gurmanov Skaručna

Kulinarični team building je način vlaganja podjetij v splošno počutje zaposlenih. Pri tem ne preseneča, da je vse bolj priljubljen, saj tistih nekaj tisoč brbončic na človeškem jeziku še kako dobro ve, zakaj se splača živeti.

Šalo na stran, dejstvo je, da je dobra hrana vir ugodja, ljudje pa se mu z veseljem prepustimo. Kulinarični team building je vsekakor aktivnost, s katero ne boste brcnili v temo. Skupinsko ustvarjanje kulinaričnih mojstrovin v ritmu dobre glasbe in s kozarcem vrhunskega vina v roki… obstaja še kaj lepšega? Za tiste, ki jih je kuhalnice strah, dodamo še vrhunskega kuharskega mojstra in zabava se lahko prične.

ZAKAJ IZBRATI KULINARIČNI TEAM BUILDING?

Zato, ker morate v svoje zaposlene vlagati. Plačilna lista sredi meseca seveda ne bo dovolj, pa naj je še tako privlačna na pogled. Vsakemu pravemu podjetniku je jasno, da brez svojih zvestih sodelavcev ne bo dolgo obstal. Pozitivno vzdušje, sproščeni odnosi, zaupanje in iskreni nasmehi so lahko rezultat prijetnega večera, ki ga boste preživeli v družbi ljudi, s katerimi po službeni dolžnosti preživite polovico svojega dneva. Pa vendar nikoli ne kramljate o “nepomembnih” temah, kot so domače sarme, vkuhavanje marmelade ali koliko kozarcev najljubšega vina ste večer prej izpraznili s prijatelji. Brez skrbi, o tem in še marsikateri drugi gurmanski temi bo tekla beseda, če se boste odločili čas s sodelavci nameniti kulinariki.

KULINARIČNI TEAM BUILDING NA SKARUČNI

V idiličnem vaškem okolju je skrita hiša, ki vas ne bo pustila ravnodušne. V njej vas bo s širokim nasmehom sprejel glavni protagonist hedonističnega večera, chef Marko Žagar.

Prostori so veliki, rustikalno opremljeni v njih pa kraljujejo dolga miza, obložena s svežimi dobrotami, osrednji kuhinjski otok s kuharsko opremo in starinski šporget, na katerem brbotajo domače juhe. Predstavljajte si, kako se na ražnju počasi vrti v hrustljavo skorjico ovita pečena šunka, iz krušne peči pa se prikotali vsaj pet različnih vrst sveže pečenega kruha, na katerega preži kakih ducat domačih namazov in paštet. Vrhunsko vino, domače žganice in sokovi so v tej sliki pač obvezen element.

Vinska klet, Zasebni dogodki, tematski dogodki, Vinske degustacije, prezentacije Slovenskih vinarjev, Kulinarični teambuilding, kuharski tečaj, kulinarične delavnice, rojstni dnevi v klub gurmanov Skaručna

KAKO POTEKA KULINARIČNI TEAM BUILDING?

Ob prihodu v klub vsak udeleženec prejme predpasnik in si postreže z eno od desetih vrst domačih žganic ali sveže pripravljeno brezalkoholno pijačo. Po uvodnem pozdravu vam Marko razkaže prostore, v katerih si lahko že potešite najhujšo lakoto, saj je na voljo približno deset vrst predjedi – domačih namazov, paštet, nadevanih jajčk, pršuta in drugih dobrot. Ko si razdelite naloge, so vam na voljo odprti sodi vrhunskega vina najboljših slovenskih vinarjev iz vinske banke. V sproščenem vzdušju ob spremljavi glasbe se lahko začne odvijati čarovnija okusov pod imenom kulinarični team building.

V Klubu gurmanov Skaručna svojim gostom vedno zagotovimo najboljše: vrhunske sestavine, svežo lokalno pridelano hrano in vina najboljših slovenskih vinarjev. To je recept, na katerega stavimo že več kot desetletje in ne pomnimo gosta, ki bi z naše hiše odšel razočaran.

bogato založeni vinski kleti hranimo izključno vina slovenskih pridelovalcev, lično urejene sobe za goste pa je mogoče najeti tudi neposredno na dogodku.

Združite prijetno s koristnim in preživite dan v družbi svojih sodelavcev ob dobri hrani in vinu.

POTREBUJETE VEČ INFORMACIJ?

Pokličite nas na telefonsko številko +386 51 666 566 ali izpolnite spodnji obrazec.

Pokličite nas na telefonsko številko 

+386 51 666 566 

ali izpolnite spodnji obrazec.

Sem prebral in se strinjam s pravilnikom o zasebnosti

Sem prebral in se strinjam s 

pravilnikom o zasebnosti