fbpx
galerija

PRI NAS PRIPRAVLJENO

Lahko bi rekli, da se v Klubu gurmanov Skaručna zmeraj vrti kuhalnica. Tu je le nekaj zbranih jedi, ki jih pri nas pripravljamo skupaj z vami na kulinaričnih teambuildingih, kulinaričnih delavnicah in kuharskih tečajih.

PROSTOR ZA JEDAČO, PIJAČO IN SPANJE

Prostori Kluba gurmanov so veliki, rustikalno opremljeni, v njih pa kraljujejo dolga miza, obložena s svežimi dobrotami, osrednji kuhinjski otok s kuharsko opremo, starinski šporget in krušna peč. Nad osrednjim delom s kuhinjo, jedilnico, plesiščem in točilnim pultom se nahajajo lično urejene sobe, v katerih lahko obiskovalci prespijo.

VINSKA KLET

Police dobro založene vinske kleti Kluba gurmanov Skaručna zasedajo izključno slovenska vina. V kleti gostimo vrhunske slovenske pridelovalce vin, organiziramo enološka izobraževanja in degustacije vin, pri katerih postrežemo z izbranimi specialitetami kot so pršut, domači namazi in paštete, sveže pečen kruh, olive in ostale dobrote iz naše kuhinje.

MARTINOVANJE NI LE PIJANČEVANJE

Skupinsko ustvarjanje kulinaričnih mojstrovin v ritmu dobre glasbe in s kozarcem vrhunskega vina v roki, pozitivno vzdušje, sproščeni odnosi, zaupanje in iskreni nasmehi – obstaja še kaj lepšega?

ŽAGARJI

Ljubezen do priprave okusnih domačih slovenskih jedi ima Marko Žagar v genih. Z očetom Slavkom Žagarjem – Pulinogo sta od malih nog na okoliških kmetijah kupovala surovine za pripravo domačih jedi in hrana najvišje kvalitete je zaščitni znak Kluba Gurmanov še danes.