fbpx

Gurman – po sskj – kdor ima rad dobre, izbrane jedi in pijače – sladokusec. Če se prepoznate v tem opisu, je Klub gurmanov Skaručna pravi naslov za vas. Naj bo to kulinarični team building, poslovno srečanje v vinski kleti, praznovanje rojstnega dne, kuharski tečaj ali obletnica poroke, Skaručna je kraj, kjer bodo pod vašimi prsti domače dobrote iz lokalno pridelane hrane zaživele pod sloganom – KUHAJMO SKUPAJ. Več o našem konceptu, ki promovira tradicionalne slovenske jedi in najboljša slovenska vina ter kulinarična doživetja, si preberite spodaj.

Ena od oblik preživljanja prostega časa v družbi sodelavcev so zadnja leta vse bolj priljubljeni team buildingi. Ob poplavi vseh mogočih športno oz. adrenalinsko obarvanih aktivnosti, ki niso za vsakogar, se je zelo uspešno uveljavila tudi ideja kulinaričnega team buildinga za podjetja.

Nenapisano pravilo je, da se najboljši posli in zavezništva sklenejo prav ob kozarcu dobrega vina. Poslovno srečanje, ki se odvija v čudovitem ambientu hladne vinske kleti, kjer s poslovnimi partnerji degustirate najboljša slovenska vina in njihov okus zaokrožite z izbrano domačo hrano, bo vaše goste gotovo prijetno presenetilo.

Kuhanje ni le dobrodošla spretnost, je način življenja, meditacija, užitek in sreča. Dober gostitelj bo vedno deležen odobravanja in hvaležnih pogledov, saj je znano, da gre ljubezen skozi želodec. Ljubezen in hrana sta dve od najpomembnejših stvari v življenju, zato vam toplo priporočamo, da se kuhanja priučite ali pa izboljšate svoje znanje kuhanja v kuharski šoli Kluba gurmanov Skaručna.

Klub gurmanov Skaručna ni klasična gostilna. Je prostor, kjer se v domačem ambientu med sproščenim druženjem spletajo kulinarične zgodbe. Zabava za rojstni dan, poroka, obletnica poroke, srečanje s sošolci iz srednje šole, novoletna zabava ali kateri koli dogodek, vreden proslavljanja, bo zagotovo nepozabno doživetje, če boste domačo hrano v sproščenem vzdušju pripravili sami.