Klub gurmanov Skaručna ni klasična gostilna, temveč prostor, kjer ob sproščenem druženju nastajajo kulinarične zgodbe. Rojstni dnevi, obletnice, poroke, praznovanje Abrahama, srečanja, novoletne zabave ali dogodek kar tako pri nas postanejo nepozabna doživetja, saj gostje sami pripravljajo hrano v družbi svojih najbližjih, prijateljev ali sodelavcev.
Pri tem vam stoji ob strani kulinarični mojster Marko Žagar, ki s svojim bogatim znanjem navdihuje goste. Na naših dogodkih ni natakarjev, skrite kuhinje ali točajev – vse je v vaših rokah. Med kuhanjem lahko nazdravite s kozarcem vrhunskega vina in se ob dobri glasbi zavrtite na plesišču.
Pri nas ni nič obvezno. Edino pravilo je, da se gostje sprostijo, družijo in ko dobrote dobijo končno podobo, uživajo v nepozabnih okusih. Naenkrat pripravljamo tudi do dvajset vrst hrane, med katerimi lahko najdemo tudi tortelone v sirovi omaki s špinačo, črno sipino rižoto s črnilom, ješprenoto, prekajeno in pečeno postrv iz krušne peči, školjke na različne buzare, račko z zelenjavo in krompirjem, pečeno hobotnica in veliko več.
V velikem, rustikalno opremljenem prostoru vas pričakajo dolga miza s svežimi dobrotami, osrednji kuhinjski otok in starinski šporget, kjer brbotajo domače juhe. Na ražnju se peče šunka, v krušni peči pa nastaja dišeč domač kruh, ki ga dopolnjujejo raznoliki namazi. Vrhunska vina, več kot 10 domačih žganic in domači sokovi so nepogrešljiv del vsakega dogodka.
V naši bogati vinski kleti hranimo izključno vrhunska slovenska vina, gostom pa so na voljo tudi sobe za najem neposredno na dogodku. Poleg zasebnih praznovanj organiziramo vinske degustacije, kuharske tečaje, kulinarične delavnice in teambuildinge.
Obožujete morje in morsko hrano? Mi tudi. Zato del poletja namenimo posebnemu doživetju kuhanja na barki, kjer se miza šibi pod svežimi morskimi dobrotami.
Je kaj lepšega kot odpluti na morje, uživati ob pripravi rib, škampov in školjk ter nazdraviti s kozarcem vrhunskega vina? Po odličnem obroku lahko skočite v morje in preprosto uživate v brezskrbnem dnevu. Skrivnosti morske kulinarike vam bo razkrival Marko Žagar, ki bo poskrbel, da bo to doživetje res nepozabno!
Organizirajte zasebni dogodki in nas pokličite na telefonsko številko +386 51 666 566 ali izpolnite spodnji obrazec.