fbpx

ZASEBNI DOGODKI: PRAZNOVANJA, ZABAVE IN OBLETNICE

Klub gurmanov Skaručna ni klasična gostilna, ampak je prostor, kjer se v domačem ambientu med sproščenim druženjem spletajo razne kulinarične zgodbe. Zabava za rojstni dan, poroka, obletnica poroke, srečanje s sošolci iz srednje šole, novoletna zabava ali kateri koli drugi zasebni dogodki ali nezasebni dogodki, vredni proslavljanja, bodo zagotovo nepozabno doživetje, če boste domačo hrano v sproščenem vzdušju pripravili sami z vašimi najbljižjimi, prijatelji ali sodelavci.

No, ne čisto sami. Srečanje bo potekalo pod budnim očesom kulinaričnega virtuoza Marka Žagarja, ki že mnogo let z največjim veseljem predaja svoje znanje obiskovalcem svojih gurmanskih dogodkov. Ti zasebni dogodki so nekaj posebnega ravno zato, ker na njih ne boste videli natakarjev, v skriti kuhinji ni kuharjev, za točilnim pultom pa ne točaja. Popolnoma vse na naših zasebnih dogodkih je v vaših rokah, vedno pa se lahko zanesete na gostitelja, ki se spretno suka po veliki, odprti kuhinji in s svojim neusahljivim kulinaričnim znanjem navdihuje svoje goste. Medtem ko pripravljate sveže, naravne sestavine, kuhate juho ali občudujete cvrčanje v ponvi, lahko za trenutek to prepustite svojemu sosedu, si iz soda natočite požirek izbranega vrhunskega vina in se ob dobri glasbi zavrtite na plesišču.

Pri nas ni nič obvezno. Edino pravilo je, da se gostje sprostijo, družijo in ko dobrote dobijo končno podobo, uživajo v nepozabnih okusih. Naenkrat pripravljamo tudi do dvajset vrst hrane, torej so skrbi, da bi kdo ostal lačen, popolnoma odveč.

NEPOZABEN AMBIENT KLUBA GURMANOV SKARUČNA

V velikem, rustikalno opremljenem prostoru kraljujejo dolga miza, obložena s svežimi dobrotami, osrednji kuhinjski otok s kuharsko opremo in starinski šporget, na katerem brbotajo domače juhe. Na ražnju se počasi vrti v hrustljavo skorjico ovita pečena šunka, v krušni peči pa se pripravlja vsaj pet različnih vrst kruha, na katerega čaka kak ducat domačih namazov in paštet. Vrhunsko vino, domače žganice in sokovi so v tem prostoru obvezen element.

Klubu gurmanov Skaručna svojim gostom vedno zagotovimo najboljše: vrhunske sestavine, svežo lokalno pridelano hrano in vrhunska vina najboljših slovenskih vinarjev. To je recept, na katerega stavimo že več kot desetletje in ne pomnimo gosta, ki bi z naše hiše odšel razočaran.

bogato založeni vinski kleti hranimo izključno vrhunska vina slovenskih pridelovalcev, lično urejene sobe za goste pa je mogoče najeti tudi neposredno na dogodku.

Vinske degustacije, prezentacije Slovenskih vinarjev, Kulinarični teambuilding, kuharski tečaj, kulinarične delavnice, rojstni dnevi v klub gurmanov Skaručna
Zasebni dogodki, Vinske degustacije, prezentacije Slovenskih vinarjev, Kulinarični teambuilding, kuharski tečaj, kulinarične delavnice, rojstni dnevi v klub gurmanov Skaručna

KULINARIČNO DOŽIVETJE NA BARKI

Obožujete morje in morsko hrano? Mi tudi.
Zato del poletja vedno rezerviramo za posebno doživetje kuhanja na barki, ki se šibi pod svežimi morskimi dobrotami.

Je kaj lepšega kot odpluti na širno mogočno morje in s kozarčkom v roki uživati ob pripravi vsakovrstne morske hrane, ki jo lahko v usta neseš kar s prsti? Po končanem obroku lahko skočiš v morje, kompliciranje s čiščenjem pa prihraniš za druge priložnosti.

 Božanska morska hrana, združena z vrhunskimi vini, morskim zrakom in nepogrešljivim Markom Žagarjem, ki vas vodi skozi skrivnosti priprave vseh vrst rib, škampov, školjk in ostalih zakladov morja, je izkušnja, ki je ne smete zamuditi!

POTREBUJETE VEČ INFORMACIJ?

Organizirajte zasebni dogodki in nas pokličite na telefonsko številko +386 51 666 566 ali izpolnite spodnji obrazec.

Pokličite nas na telefonsko številko 

+386 51 666 566 

ali izpolnite spodnji obrazec.

Sem prebral in se strinjam s pravilnikom o zasebnosti

Sem prebral in se strinjam s 

pravilnikom o zasebnosti