fbpx

KULINARIČNO POPOTOVANJE ZA TUJE GOSTE

Kot ponudniku turističnih aranžmajev za tuje goste na obisku v Sloveniji, vam nudimo možnost edinstvene izkušnje kulinaričnega popotovanja po zemljevidu slovenskih dobrot. Naša ponudba bo zadovoljila še tako zahtevnega turista.

Vsakemu tujemu gostu, ki ga je pot zanesla v Slovenijo, je zagotovo prišlo na uho, da je slovenska kulinarika med boljšimi v svetu. V Klubu gurmanov Skaručna jemljemo svoje poslanstvo širjenja slovenske kulinarične zapuščine zelo resno. V sodelovanju s turističnimi agencijami vidimo možnost razvoja in širjenja zavesti o slovenski kulinariki tudi prek njenih meja.

Naše storitve bodo odlična nadgradnja vaših turističnih aranžmajev. Ponudba je namenjena večjim skupinam turistov.

KULINARIČNO DOŽIVETJE V KLUBU GURMANOV SKARUČNA

Kulinarično doživetje je družabni dogodek, na katerem skupina pod vodstvom vrhunskega kuharskega mojstra, ob dobri glasbi in s kozarcem vrhunskega slovenskega vina v roki, uživa v pripravi nepozabne slovenske pojedine, ki se zaključi na plesišču Kluba gurmanov Skaručna.

Dogodek vključuje:

  • prisrčen sprejem gostov v klubu,
  • pijačo dobrodošlice (vsaj deset vrst domačih žganic),
  • vrhunsko slovensko vino, ki si ga gostje točijo sami,
  • izbrane domače narezke, vsaj deset vrst hladnih predjedi, domače paštete, namaze, sveže pečen kruh iz krušne peči, domačo, pečeno šunko z ražnja,
  • kuhanje slovenskih specialitet pod vodstvom chefa Marka Žagarja (skupaj vsaj 20 vrst jedi), glasbeno spremljavo na harmoniki, zabavo in ples pozno v noč.
Zasebni dogodki, tematski dogodki, Vinske degustacije, prezentacije Slovenskih vinarjev, Kulinarični teambuilding, kuharski tečaj, kulinarične delavnice, rojstni dnevi v klub gurmanov Skaručna

OBISK VINSKE KLETI IN DEGUSTACIJA

Klub_gurmanov_skaruna_v_medijih_OVinu.si_Vinska_klet_Muzej_Vinska_banka_2017_02_17

Degustacija poteka v čudovitem ambientu hladne vinske kleti, kjer degustirate najboljša slovenska vinaodlične domače žganice in njihov okus zaokrožite z izbranimi prigrizki in specialitetami.

Dogodek vključuje:

  • sprejem gostov v vinski kleti,
  • degustacijo petih vrst vrhunskega buteljčnega vina,
  • degustacijo domačih žganic in prigrizkov (proizvodi vrhunskih lokalnih proizvajalcev), pečeno šunko iz ražnja, domači pršut (Cigoj), zaseko, sire, olive, slane ribe v marinadi, paštete in namaze.

Možno je pripraviti tudi druge specialitete po dogovoru. Dogodek traja uro do uro in pol.

Veseli bomo, če boste svojim gostom v sklopu ostalih aktivnosti ponudili tudi nepozabno kulinarično izkušnjo v Klubu gurmanov Skaručna.

Predstavite svojim gostom najboljše, kar premore slovenska kuhinja!

Veselimo se sodelovanja.

Ponudba za turistične agencije

Pokličite nas na telefonsko številko +386 51 666 566 ali izpolnite spodnji obrazec.

Pokličite nas na telefonsko številko 

+386 51 666 566 

ali izpolnite spodnji obrazec.

Sem prebral in se strinjam s pravilnikom o zasebnosti

Sem prebral in se strinjam s 

pravilnikom o zasebnosti