fbpx

POSLOVNA SREČANJA V VINSKI KLETI

Nenapisano pravilo je, da se najboljši posli in zavezništva sklenejo prav ob kozarcu dobrega vina. Poslovni dogodki in srečanja, ki se odvijejo v čudovitem ambientu hladne vinske kleti, kjer s poslovnimi partnerji degustirate najboljša slovenska vina in njihov okus zaokrožite z izbrano domačo hrano, bo vaše goste gotovo prijetno presenetilo.

vinski kleti Kluba gurmanov Skaručna, se bomo vedno potrudili ustreči še tako zahtevnim gostom. Če boste organizacijo poslovnega dogodka zaupali nam, vam zagotavljamo, da boste svoje poslovne partnerje navdušili. Med izbranimi steklenicami najboljših slovenskih vinarjev in ob ponudbi sveže pripravljenih tipičnih slovenskih jedi, kot so na ražnju pečena šunka, domači kruh iz krušne peči, domača zaseka, paštete, Cigojev pršut, nadevana jajčka, tlačenka in podobnih specialitet, boste pozabili na čas in združili prijetno s koristnim. Zagotovo pa boste na svoje goste naredili večji vtis, kot če bi jih povabili na običajno poslovno kosilo.

Če bomo z našo ponudbo prispevali k sklenitvi novega posla ali utrditvi poslovnih vezi, bo naše poslanstvo izpolnjeno.

Vinske degustacije, prezentacije Slovenskih vinarjev, Kulinarični teambuilding, kuharski tečaj, kulinarične delavnice, rojstni dnevi v klub gurmanov Skaručna

POSLOVNI TURIZEM ENODNEVNI IZLETI DO NAJBOLJŠIH SLOVENSKIH VINARJEV

Vrhunsko vino je bilo med gurmani od nekdaj izredno cenjeno, zato v Klubu gurmanov Skaručna posvečamo veliko pozornosti promociji najboljših slovenskih vinarjev, njihovih vinskih kleti in vina nasploh. Poleg slovenske kulinarike so vina vseh vinorodnih območij in sort naša največja strast, zato smo se odločili, da za podjetja organiziramo enodnevne izlete po Sloveniji.

Vaše zaposlene ali poslovne partnerje vabimo, da spoznajo različne vinske kleti Slovenije in z nami preživijo nepozaben dan, poln novih spoznanj in užitkov ob okušanju vin. Poslovni dogodki kot izleti vključujejo prevoz, obisk vinske kleti, predstavitev in degustacijo različnih vin, hrano in predvsem veliko pozitivne energije. Če cenite znanje in užitek ob okušanju vin, je lahko to odlična ideja za povabilo poslovnih partnerjev ali kolegov, s katerimi delite strast do vinske kapljice.

Poslovni dogodki na

Pokličite nas na telefonsko številko +386 51 666 566 ali izpolnite spodnji obrazec.

Pokličite nas na telefonsko številko 

+386 51 666 566 

ali izpolnite spodnji obrazec.

Sem prebral in se strinjam s pravilnikom o zasebnosti

Sem prebral in se strinjam s 

pravilnikom o zasebnosti