fbpx

OBISK ZANIMIVIH IN TIPIČNIH VINSKIH KLETI

V Klubu gurmanov Skaručna veliko pozornosti posvečamo promociji najboljših slovenskih vinarjev, njihovih vinskih kleti in vina nasploh, zato svoje bogato znanje s področja kulinarike in enologije nudimo tudi v obliki vodenja po vinskih kleteh priznanih slovenskih vinarjev.

Lastnik vinske kleti in galerije slovenskih butičnih vinMarko Žagar, bo vaše goste vodil po najbolj zanimivih in tipičnih vinskih kleteh v Sloveniji. Tam vas bodo z žlahtno kapljico pričakali prijazni vinski mojstri in umetniki svoje stroke. Avtentičnost geografskih območij, vinskih kleti in lokalnih vinoljubov in vinarjev bo vašim gostom pričarala nepozabno doživetje, ki ga zlepa ne bodo pozabili. Lahko pa se nam pridružite v vinski banki.

VINSKI IZLETI

Vabimo vas, da z nami preživite nepozaben dan, poln novih spoznanj in užitkov ob okušanju vin. Vinski izleti, degustacija in raznolikost vinskih okusov in cvetic ter uživaško vzdušje, ki ga zna pričarati vrhunski gurman, chef Marko Žagar, bo vaše goste zagotovo prepričala, da se bodo vračali v deželo bogastva okusov, prijetnih doživetij in zanimivih ljudi.

Ingrid Mahnič in Marko Žagar vinski izleti, na kulinaričnih delavnicah, kuharskih tečajih ali kulinaričnih teambuildingih v Klub Gurmanov Skaručna

POTREBUJETE VEČ INFORMACIJ?

Pokličite nas na telefonsko številko +386 51 666 566 ali izpolnite spodnji obrazec.

Pokličite nas na telefonsko številko 

+386 51 666 566 

ali izpolnite spodnji obrazec.

Sem prebral in se strinjam s pravilnikom o zasebnosti

Sem prebral in se strinjam s 

pravilnikom o zasebnosti