fbpx

Brunch po domače & Ribji svet: Kulinarični delavnici

Rezervirajte si datum za obisk dveh vrhunskih kulinaričnih delavnic: Brunch po domače & Ribji svet pod taktirko Chefa Marka Žagarja.

Na delavnicah se boste naučili priprave raznovrstnih jedi, ki jih boste pozneje tudi degustirali, mi pa vam obljubljamo, da se boste imeli v naši družbi nadvse prijetno.
Postanite kralj bruncha tudi vi!

Brunch po domače

Kdaj: Sobota, 11. maj, od 11. do 15. ure    
Kje: Klub Gurmanov Skaručna
Težavnost: 2/5
Cena: 60€

Ste naveličani sodobnih trendov in bi brunch pripravili drugače? Pokažemo vam kako – po domače!  Vabimo vas na naš prvi pomladanski brunch lokalnih dobrot, kjer bomo pripravljali:  

Beseda Brunch je sestavljenka iz dveh besed: breakfast (zajtrk) in lunch (kosilo). Torej se jé med obema obrokoma in ni tako nova stvar, kot mu sprva predpisujemo. Pojavil se je namreč že konec 19. stoletja in sicer v Angliji med vrstami višjega sloja. Ko so imeli služabniki prost dan, so svojim delodajalcem vnaprej pripravili samopostrežni obrok, ki so ga ti jedli preostanek dneva.

Dodaj v Google koledar. 

Zagotovi si svoje mesto

Ribji svet

Kdaj: Sobota, 11. maj, od 16. do 19. ure    
Kje: Klub Gurmanov Skaručna
Težavnost: 2/5
Cena: 70€

Ne bodite kot riba na suhem, temveč postanite mojster v pripravi morskih in sladkovodnih jedi. 

Na delavnici vas bo Marko naučil pripraviti: 

  •  

Po stari anekdoti si je poimenovanje karpačo izmislil šef beneške restavracije Harry’s Bar Giuseppe Cipriani, ki je grofici Amalii Nani Mocenigo pripravljal tanek surov zrezek, katerega barva ga je spomnila na slike renesančnega mojstra iz svojega mesta Vittoreja Carpaccia. Njegova dela imajo namreč značilne rdeče in bele tone.  

 

Dodaj v Google koledar.

Zagotovi si svoje mesto Dagnje -pedoči - školjke, odlična jed, ki jo skupaj z vami pripravljamo na kulinaričnih delavnicah, kuharskih tečajih ali kulinaričnih teambuildingih v Klub Gurmanov Skaručna

Brunch po domače & Ribji svet: Skupaj!

Izkoristite akcijo in si rezervirajte obe delavnici za skupno ceno 100€!

Delavnici Brunc po domače in Ribji svet

Rezervacije za tematski delavnici Brunch po domače & Ribji svet sprejemamo na 051 666 566 ali na mail: info@klubgurmanov.si

Pohitite s prijavo, saj je število mest omejeno.

Koristite lahko tudi vaš darilni bon.

Črna sipina rižota Dagnje -pedoči – školjke Telečja Jetra z Jurčki Ajdova kaša z jurčki Jetrca za Telečja jetra z Jurčki Sveži_jurčki Domača Jetrna Pašteta Hobotnica Pečena Hobotnica s krompirjem Divja prekajena postrv Frtalja, fritaja, jajca s šparglji
novice
Punč, Zasebni dogodki, tematski dogodki, Vinske degustacije, prezentacije Slovenskih vinarjev, Kulinarični teambuilding, kuharski tečaj, kulinarične delavnice, rojstni dnevi v klub gurmanov Skaručna

Recept za punč

Avtor: Marko Žagar PUNČ IZ KLUBA GURMANOV SKARUČNA Punč izvira iz Indije, angleški mornarji pa so bili tisti, ki so v začetku 17. stoletja napitek

Več »
Kako smo se v Klubu gurmanov učili mojstrskih prijemov pri kuhanju, Zasebni dogodki, tematski dogodki, Vinske degustacije, prezentacije Slovenskih vinarjev, Kulinarični teambuilding, kuharski tečaj, kulinarične delavnice, rojstni dnevi v klub gurmanov Skaručna

Zelje 4x na teden

Avtor: Marko Žagar Velik ljubitelj dobre hrane in ustanovitelj Kluba gurmanov Skaručna, društva za ohranjanje kulinarične dediščine Slovenije Marko Žagar najbolj uživa, ko lahko ljudem

Več »