Skip to content
Skaručna 20b, 1217 Vodice
klub.gurmanov@gmail.com
051 666 566
Search
Facebook
Instagram
Youtube
Doživetja
Vsi dogodki
Kulinarični teambuilding
Poslovni dogodki
Tematski dogodki
Zasebni dogodki
Ponudba
Ponudba za turistične agencije
Najem sob
Vinski izleti
Gurmanski kotiček
Kuharski nasveti chefa
Kuharski recepti
Kuharski slovar
O klubu gurmanov
Chef Marko Žagar
Galerija
Galerija fotografij
Video galerija
360° ogled
V medijih
Vtisi gostov
Članstvo
Trgovina
Suhomesnati izdelki
Postrežne deske
Vina
Kontakt
Menu
Doživetja
Vsi dogodki
Kulinarični teambuilding
Poslovni dogodki
Tematski dogodki
Zasebni dogodki
Ponudba
Ponudba za turistične agencije
Najem sob
Vinski izleti
Gurmanski kotiček
Kuharski nasveti chefa
Kuharski recepti
Kuharski slovar
O klubu gurmanov
Chef Marko Žagar
Galerija
Galerija fotografij
Video galerija
360° ogled
V medijih
Vtisi gostov
Članstvo
Trgovina
Suhomesnati izdelki
Postrežne deske
Vina
Kontakt
0,00
€
0
Cart
Skaručna 20b, 1217 Vodice
klub.gurmanov@gmail.com
051 666 566
Facebook
Instagram
Youtube
Menu
Doživetja
Vsi dogodki
Kulinarični teambuilding
Poslovni dogodki
Tematski dogodki
Zasebni dogodki
Ponudba
Ponudba za turistične agencije
Najem sob
Vinski izleti
Gurmanski kotiček
Kuharski nasveti chefa
Kuharski recepti
Kuharski slovar
O klubu gurmanov
Chef Marko Žagar
Galerija
Galerija fotografij
Video galerija
360° ogled
V medijih
Vtisi gostov
Članstvo
Trgovina
Suhomesnati izdelki
Postrežne deske
Vina
Kontakt
0,00
€
0
Cart
Domov > Recepti
Pečeni jurčki
Pečeni jurčki
Natisni recept
Pin
Vrsta jedi
Brezmesne jedi, Jedi iz šporheta, Tople predjedi, Zelenjavne jedi
Vrsta kuhinje
Slovenska
Sestavine
Jurčki - celi, zamrznjeni
Olje ali svinjska mast
Česen
Sol
Olivno olje - opcijsko
NAVODILA
V nizko kozico dam nekaj kapljic olja ali še bolje, svinjske masti.
Ko se kozica segreje, dam notri zamrznjene jurčke in jih pokrijem s pokrovko.
Vmes premešam in ponovno pokrijem.
Po nekaj minutah jih dam ven iz kozice, razrežem na četrtine in pečem naprej.
Na koncu dodam še česen, jurčke posolim in jih pokapam z malce olivnega olja.
Nasvet
V zmrzovalniku lahko shranjujete cele jurčke, še bolje pa je, da jih razrežete na tanko.
Fino je, da zamrznjene jurčke date ven iz zmrzovalnika vsaj kakšne pol ure preden jih začnete pripravljati.
Jurčke obvezno pripravljamo na visoki temperaturi.