Opis
Delavnica za vse ljubitelje morskih in sladkovodnih specialitet
Ne bodite kot riba na suhem, temveč postanite mojster v pripravi morskih in sladkovodnih jedi.
Na delavnici vas bo Marko naučil pripraviti:
-
- Postrvjo juho
- Črno (sipino) rižoto
- “Karpačo” iz postrvi
- Postrvji tatarec
- Pečeno hobotnico s krompirjem
- Klapavice (dagnje) na rdečo buzaro
- Dimljeno postrv iz krušne peči
- Ostale dobrote po mojem in vašem navdsadu.
Po stari anekdoti si je poimenovanje karpačo izmislil šef beneške restavracije Harry’s Bar Giuseppe Cipriani, ki je grofici Amalii Nani Mocenigo pripravljal tanek surov zrezek, katerega barva ga je spomnila na slike renesančnega mojstra iz svojega mesta Vittoreja Carpaccia. Njegova dela imajo namreč značilne rdeče in bele tone.
Rezervacije za tematski delavnici Brunch po domače & Ribji svet sprejemamo na 051 666 566 ali na mail: info@klubgurmanov.si.
Pohitite s prijavo, saj je število mest omejeno.
Koristite lahko tudi vaš darilni bon.
Mnenja
Zaenkrat še ni mnenj.