Postanite mojstri tatarskega biftka in carpaccia

Chefa Marko in Peter bosta združila moči na kulinarični delavnici, na kateri boste izvedeli vse o pripravi tatarskega biftka in carpaccia! 

V prijetnem ambientu Kluba gurmanov Skaručna vas bosta popeljala v skrivnosti priprave odličnega biftka in carpaccia. Pokazala vam bosta različne tehnike in trike, ki bodo vaš biftek in carpaccio spremenili v vrhunsko specialiteto.

Kulinarična delavnica bo potekala v dobri družbi, ob spodbudni glasbi in ob kozarcu odličnega vina, na koncu pa bomo skrbno pripravljeno hrano tudi pojedli.

Kulinarična delavnica bo potekala v soboto, 19. marca 2022 od 11. do 15. ure v Klubu gurmanov Skaručna.

V tem času se boste naučili pripraviti:

  • različne tatarske biftke,
  • različne tuna tartarje,
  • carpaccio iz različnih vrst mesa,
  • tehnike rezanja,
  • tehnike obrezovanja in čiščenja mesa,
  • uporaba začimb,

da pa osvojenega znanja ne boste pozabili, vas bomo opremili tudi z recepti.

Cena na osebo je 70 eur, na voljo pa bo tudi prigrizek, aperitiv, domači sokovi, kava in voda, seveda pa tudi vina ne bo manjkalo.

Prijave sprejemamo do 15.  marca 2022 na info@klubgurmanov.sii.
Minimalno število udeležencev je 8.

Pridružite se nam na gurmanskem popotovanju, iz katerega boste prišli z novim znanjem in svežimi poznanstvi.

CHEF MARKO ŽAGAR

Marko Žagar je že od malih nog v svetu dobre domače hrane in tradicionalne slovenske kulinarike. Že kot otrok je z očetom obiskoval kmetije v bližini in še danes je njegovo vodilo, da uporablja le preverjene, visoko kvalitetne lokalne sestavine. Pred 10 leti je ustanovil Klub gurmanov in ta je postal znan po nepozabnih druženjih ob pripravi prvovrstnih domačih specialitet, vrhunskem vzdušju in zadovoljnih gostih, ki se stalno vračajo.

novice

Preberite še več

kulinarično doživetje: Belokranjci v Klubu gurmanov Skaručna.

Obletnica Kluba gurmanov Skaručna

Dragi gurmani! Za nami je še eno leto, v katerem smo se skupaj z vami v Klubu gurmanov Skaručna spuščali po kulinaričnih popotovanjih mnogih okusov. Skupaj smo delili

Več »
Kulinarično doživetje: Belokranjci na Skaručni

Belokranjci na Skaručni

Na Skaručni bo tudi ta petek veselo! Vabimo vas na še eno kulinarično dogodivščino z belokranjci na Skaručni, ki se bo pričela v petek, 13.

Več »

POSTRVI – kulinarična delavnica

Si želite poznati razliko med soško postrvjo, zlatovščico in šarenko? Si želite, da bi vaše najljubše goste ob naslednji priložnosti pogostili z vrhunsko pripravljenimi raznorvstnimi

Več »