Postanite mojstri tatarskega biftka in carpaccia

Chefa Marko in Peter bosta združila moči na kulinarični delavnici, na kateri boste izvedeli vse o pripravi tatarskega biftka in carpaccia! 

V prijetnem ambientu Kluba gurmanov Skaručna vas bosta popeljala v skrivnosti priprave odličnega biftka in carpaccia. Pokazala vam bosta različne tehnike in trike, ki bodo vaš biftek in carpaccio spremenili v vrhunsko specialiteto.

Kulinarična delavnica bo potekala v dobri družbi, ob spodbudni glasbi in ob kozarcu odličnega vina, na koncu pa bomo skrbno pripravljeno hrano tudi pojedli.

Kulinarična delavnica bo potekala v soboto, 19. marca 2022 od 11. do 15. ure v Klubu gurmanov Skaručna.

V tem času se boste naučili pripraviti:

  • različne tatarske biftke,
  • različne tuna tartarje,
  • carpaccio iz različnih vrst mesa,
  • tehnike rezanja,
  • tehnike obrezovanja in čiščenja mesa,
  • uporaba začimb,

da pa osvojenega znanja ne boste pozabili, vas bomo opremili tudi z recepti.

Cena na osebo je 70 eur, na voljo pa bo tudi prigrizek, aperitiv, domači sokovi, kava in voda, seveda pa tudi vina ne bo manjkalo.

Prijave sprejemamo do 15.  marca 2022 na info@klubgurmanov.sii.
Minimalno število udeležencev je 8.

Pridružite se nam na gurmanskem popotovanju, iz katerega boste prišli z novim znanjem in svežimi poznanstvi.

CHEF MARKO ŽAGAR

Marko Žagar je že od malih nog v svetu dobre domače hrane in tradicionalne slovenske kulinarike. Že kot otrok je z očetom obiskoval kmetije v bližini in še danes je njegovo vodilo, da uporablja le preverjene, visoko kvalitetne lokalne sestavine. Pred 10 leti je ustanovil Klub gurmanov in ta je postal znan po nepozabnih druženjih ob pripravi prvovrstnih domačih specialitet, vrhunskem vzdušju in zadovoljnih gostih, ki se stalno vračajo.

novice

Preberite še več

Postavljanje jelke

Pridružite se nam na posebnem dogodku, kjer bomo skupaj pričarali pravo praznično vzdušje ob postavljanju jelke. Interactive Button Pokaži Več Vzdušje bomo obogatili z okusnimi

Več »
Martinovanje, Zasebni dogodki, tematski dogodki, Vinske degustacije, prezentacije Slovenskih vinarjev, Kulinarični teambuilding, kuharski tečaj, kulinarične delavnice, rojstni dnevi v klub gurmanov Skaručna, kapljica svežega mošta

Martinovanje na Skaručni

MARTINOVANJE NA SKARUČNI Kdaj: Petek, 8. November 2024 od 17:00 ure dalje Zahtevnost: Izvajalec tečaja: Marko Žagar Kraj: Klub Gurmanov Skaručna Cena: 90€ Kot vedno

Več »
Na hitro opečena tuna v sezamovi srajčki z lanom, Tunin karpačo (carpaccio), vasabi, ingver ki ga pripravljam skupaj z vami na kulinaričnih delavnicah, kuharskih tečajih, ali kulinaričnih teambuildingih (timbildingih) v Klubu Gurmanov Skaručna.

JADRANSKA TUNA

Ste kdaj že imeli pred sabo sveže ulovljeno tuno pripravljeno na različne specialne načine? To je prava kulinarična delavnica za vse ljubitelje morske hrane! Interactive

Več »

MARKOVA ŠOLA VINA

Če ste ljubitelji dobre kapljice, ali pa popolni začetniki, vljudno vabljeni na našo šolo vina, kjer se bomo v sproščenem okolju naučili zanimivih osnovnih stvari

Več »
Mobile Menu