fbpx

Chefa Marko in Peter bosta združila moči na kulinarični delavnici, na kateri boste izvedeli vse o pripravi tatarskega biftka in carpaccia! 

V prijetnem ambientu Kluba gurmanov Skaručna vas bosta popeljala v skrivnosti priprave odličnega biftka in carpaccia. Pokazala vam bosta različne tehnike in trike, ki bodo vaš biftek in carpaccio spremenili v vrhunsko specialiteto.

Kulinarična delavnica bo potekala v dobri družbi, ob spodbudni glasbi in ob kozarcu odličnega vina, na koncu pa bomo skrbno pripravljeno hrano tudi pojedli.

Kulinarična delavnica bo potekala v soboto, 19. marca 2022 od 11. do 15. ure v Klubu gurmanov Skaručna.

V tem času se boste naučili pripraviti:

  • različne tatarske biftke,
  • različne tuna tartarje,
  • carpaccio iz različnih vrst mesa,
  • tehnike rezanja,
  • tehnike obrezovanja in čiščenja mesa,
  • uporaba začimb,

da pa osvojenega znanja ne boste pozabili, vas bomo opremili tudi z recepti.

Cena na osebo je 70 eur, na voljo pa bo tudi prigrizek, aperitiv, domači sokovi, kava in voda, seveda pa tudi vina ne bo manjkalo.

Prijave sprejemamo do 15.  marca 2022 na info@klubgurmanov.sii.
Minimalno število udeležencev je 8.

Pridružite se nam na gurmanskem popotovanju, iz katerega boste prišli z novim znanjem in svežimi poznanstvi.

CHEF MARKO ŽAGAR

Marko Žagar je že od malih nog v svetu dobre domače hrane in tradicionalne slovenske kulinarike. Že kot otrok je z očetom obiskoval kmetije v bližini in še danes je njegovo vodilo, da uporablja le preverjene, visoko kvalitetne lokalne sestavine. Pred 10 leti je ustanovil Klub gurmanov in ta je postal znan po nepozabnih druženjih ob pripravi prvovrstnih domačih specialitet, vrhunskem vzdušju in zadovoljnih gostih, ki se stalno vračajo.

novice

Koline v Klubu gurmanov Skaručna

Čakajo nas koline na kulinarični delavnici. Pod vodstvom chefa Marka Žagarja se bomo naučili delati svinjski želodec, pečenice, pražena jetrca, domače klobase in še mnogo več.

Več »

Milkin Babji žur

Čaka nas pravi babji žur z Milko na kulinarični delavnici. Pod vodstvom chefa Marka Žagarja se bomo poigrali s školjkami, škampi in še mnogo več.

Več »