
Spomladanska delavnica OKUSI POMLADI
Kdaj: Četrtek, 24. 4. 2025, ob 17.00Kje: Klub gurmanov SkaručnaZahtevnost: Primerno za vse, ki uživate v dobri hrani – od ljubiteljskih kuharjev do pravih gurmanovPRIJAVA NA DELAVNICODoživite pomlad
Chefa Marko in Peter bosta združila moči na kulinarični delavnici, na kateri boste izvedeli vse o pripravi tatarskega biftka in carpaccia!
V prijetnem ambientu Kluba gurmanov Skaručna vas bosta popeljala v skrivnosti priprave odličnega biftka in carpaccia. Pokazala vam bosta različne tehnike in trike, ki bodo vaš biftek in carpaccio spremenili v vrhunsko specialiteto.
Kulinarična delavnica bo potekala v dobri družbi, ob spodbudni glasbi in ob kozarcu odličnega vina, na koncu pa bomo skrbno pripravljeno hrano tudi pojedli.
Kulinarična delavnica bo potekala v soboto, 19. marca 2022 od 11. do 15. ure v Klubu gurmanov Skaručna.
V tem času se boste naučili pripraviti:
da pa osvojenega znanja ne boste pozabili, vas bomo opremili tudi z recepti.
Cena na osebo je 70 eur, na voljo pa bo tudi prigrizek, aperitiv, domači sokovi, kava in voda, seveda pa tudi vina ne bo manjkalo.
Prijave sprejemamo do 15. marca 2022 na info@klubgurmanov.sii.
Minimalno število udeležencev je 8.
Pridružite se nam na gurmanskem popotovanju, iz katerega boste prišli z novim znanjem in svežimi poznanstvi.
Marko Žagar je že od malih nog v svetu dobre domače hrane in tradicionalne slovenske kulinarike. Že kot otrok je z očetom obiskoval kmetije v bližini in še danes je njegovo vodilo, da uporablja le preverjene, visoko kvalitetne lokalne sestavine. Pred 10 leti je ustanovil Klub gurmanov in ta je postal znan po nepozabnih druženjih ob pripravi prvovrstnih domačih specialitet, vrhunskem vzdušju in zadovoljnih gostih, ki se stalno vračajo.
Kdaj: Četrtek, 24. 4. 2025, ob 17.00Kje: Klub gurmanov SkaručnaZahtevnost: Primerno za vse, ki uživate v dobri hrani – od ljubiteljskih kuharjev do pravih gurmanovPRIJAVA NA DELAVNICODoživite pomlad
Pridružite se nam na posebnem dogodku, kjer bomo skupaj pričarali pravo praznično vzdušje ob postavljanju jelke. Interactive Button Pokaži Več Vzdušje bomo obogatili z okusnimi
MARTINOVANJE NA SKARUČNI Kdaj: Petek, 8. November 2024 od 17:00 ure dalje Zahtevnost: Izvajalec tečaja: Marko Žagar Kraj: Klub Gurmanov Skaručna Cena: 90€ Kot vedno
Ste kdaj že imeli pred sabo sveže ulovljeno tuno pripravljeno na različne specialne načine? To je prava kulinarična delavnica za vse ljubitelje morske hrane! Interactive
Ker se dopusti zaključujejo, poletje se počasi preliva v jesen in se skupaj spet vračamo v domače okolje, smo pri Klubu Gurmanov Skaručna organizirali delavnico
Če ste ljubitelji dobre kapljice, ali pa popolni začetniki, vljudno vabljeni na našo šolo vina, kjer se bomo v sproščenem okolju naučili zanimivih osnovnih stvari