Goveja juha kuhajmo skupaj kulinarični teambuilding v klub gurmanov skarucna

Ker se dopusti zaključujejo, poletje se počasi preliva v jesen in se skupaj spet vračamo v domače okolje, smo pri Klubu Gurmanov Skaručna organizirali delavnico priprave čisto pravega nedeljskega kosila (južne).

Interactive Button

Vsi oboževalci prave Slovenske nedeljske hrane, vabljeni na nepozabnem kulinaričnem potovanju, kjer bomo skupaj ustvarjali in okušali pravo domače kosilo, polno pristnih okusov in tradicije.

To je priložnost, da obudimo spomine na preproste, a bogate arome domače nedeljske kuhinje.

Želite presenetiti vašo družino z domačim nedeljskim kosilom polnim bogatih okusov?

Pridružite se nam, skupaj bomo skuhali domačo juho iz govedine in perutnine, ki jo bomo oplemenitili z ročno narejenimi domačimi jušni rezanci.

Ob tem bomo pripravili pražen (tenstan) krompir, ki bo poskrbel za popolno spremljavo k sočni govedini iz juhe, katero nakoncu postrežemo z odličnim jabolčnim hrenom.

Med pripravo hrane pa bomo skupaj uživali ob kozarcu slovenskih vin.

In seveda, na mizi ne bo manjkala hrustljavo zapečena perutnina, piška ki navduši tudi najbolj zahtevne brbončice.

ČISTO PRAVO
DOMAČE NEDELJSKO
KOSILO (JUŽNA)


Kdaj: Četrtek, 26. September 2024 (17:00 - 21:00)

Zahtevnost:

Izvajalec tečaja: Marko Žagar

Kraj: Klub Gurmanov Skaručna

Cena: 70€

Vključeno:

  • Juha iz domače govedine in domače perutnine
  • Priprava domačih jušnih rezancev
  • Govedina iz juhe
  • Jabolčni hren
  • Pražen (Tenstan) krompir
  • Pečeno kokoš, piška
  • Sladico: Marelični ali slivovi cmoki (knedli)
    z droptinami

Osvojili boste:

  • Pravilno uporabo nožev
  • Uporabo različnih začimb
  • Razlike med solmi
  • Razlike med oljčnimi olji
  • Pečenje, kuhanje, praženje, dimljenje
  • ... in še mnogo več

Če poznate Chefa, potem veste, da je v naprej vedno pripravljeno nekaj okusnih predjedi, pripravo hrane pa spremlja vino.

Kontakti:

Za vse, ki obožujete dobre kapljice in nova znanja in dobro družbo

MESTA SO OMEJENA!

ČISTO PRAVO
DOMAČE NEDELJSKO
KOSILO (JUŽNA)




Kdaj: Četrtek, 26. September 2024 (17:00 - 21:00)

Zahtevnost:

Izvajalec tečaja: Marko Žagar

Kraj: Klub Gurmanov Skaručna

Cena: 70€

Vključeno:

  • Juha iz domače govedine in domače perutnine
  • Priprava domačih jušnih rezancev
  • Govedina iz juhe
  • Jabolčni hren
  • Pražen (Tenstan) krompir
  • Pečeno kokoš, piška
  • Sladico: Marelični ali slivovi cmoki (knedli)
    z droptinami

Osvojili boste:

  • Pravilno uporabo nožev
  • Uporabo različnih začimb
  • Razlike med solmi
  • Razlike med oljčnimi olji
  • Pečenje, kuhanje, praženje, dimljenje
  • ... in še mnogo več

Če poznate Chefa, potem veste, da je v naprej vedno pripravljeno nekaj okusnih predjedi, pripravo hrane pa spremlja vino.

Kontakti:

Za vse, ki obožujete dobre kapljice in nova znanja in dobro družbo

MESTA SO OMEJENA!

Ker se dopusti zaključujejo, poletje se počasi preliva v jesen in se skupaj spet vračamo v domače okolje, smo pri Klubu Gurmanov Skaručna organizirali delavnico priprave čisto pravega nedeljskega kosila (južne).

Vsi oboževalci prave Slovenske nedeljske hrane, vabljeni na nepozabnem kulinaričnem potovanju, kjer bomo skupaj ustvarjali in okušali pravo domače kosilo, polno pristnih okusov in tradicije.

To je priložnost, da obudimo spomine na preproste, a bogate arome domače nedeljske kuhinje.

Želite presenetiti vašo družino z domačim nedeljskim kosilom polnim bogatih okusov?

Pridružite se nam, skupaj bomo skuhali domačo juho iz govedine in perutnine, ki jo bomo oplemenitili z ročno narejenimi domačimi jušni rezanci.

Ob tem bomo pripravili pražen (tenstan) krompir, ki bo poskrbel za popolno spremljavo k sočni govedini iz juhe, katero nakoncu postrežemo z odličnim jabolčnim hrenom.

Med pripravo hrane pa bomo skupaj uživali ob kozarcu slovenskih vin.

In seveda, na mizi ne bo manjkala hrustljavo zapečena perutnina, piška ki navduši tudi najbolj zahtevne brbončice.

novice
Punč, Zasebni dogodki, tematski dogodki, Vinske degustacije, prezentacije Slovenskih vinarjev, Kulinarični teambuilding, kuharski tečaj, kulinarične delavnice, rojstni dnevi v klub gurmanov Skaručna

Recept za punč

Avtor: Marko Žagar PUNČ IZ KLUBA GURMANOV SKARUČNA Punč izvira iz Indije, angleški mornarji pa so bili tisti, ki so v začetku 17. stoletja napitek

Več »
Kako smo se v Klubu gurmanov učili mojstrskih prijemov pri kuhanju, Zasebni dogodki, tematski dogodki, Vinske degustacije, prezentacije Slovenskih vinarjev, Kulinarični teambuilding, kuharski tečaj, kulinarične delavnice, rojstni dnevi v klub gurmanov Skaručna

Zelje 4x na teden

Avtor: Marko Žagar Velik ljubitelj dobre hrane in ustanovitelj Kluba gurmanov Skaručna, društva za ohranjanje kulinarične dediščine Slovenije Marko Žagar najbolj uživa, ko lahko ljudem

Več »
Mobile Menu