Na hitro opečena tuna v sezamovi srajčki z lanom, Tunin karpačo (carpaccio), vasabi, ingver ki ga pripravljam skupaj z vami na kulinaričnih delavnicah, kuharskih tečajih, ali kulinaričnih teambuildingih (timbildingih) v Klubu Gurmanov Skaručna.

Ste kdaj že imeli pred sabo sveže ulovljeno tuno pripravljeno na različne specialne načine? To je prava kulinarična delavnica za vse ljubitelje morske hrane!

Interactive Button

Dragi gurmani in ljubitelji morske hrane, vabimo vas, da se nam pridružite na posebnem dogodku, ki bo zaokrožil morsko sezono 2024. Skupaj bomo pripravljali prave morske delikatese iz domače jadranske tune. To bo priložnost, da se s pridihom kreativnosti in strastjo do morskih specialitet podate na nepozabno morsko kulinarično popotovanje.

Naš chef, Marko Žagar, ki je v ponedeljek ujel domačo jadransko tuno, bo z vami skozi ves postopek priprave in ustvarjanja. Kaj bomo skupaj ustvarjali? Pravi tunin tatar – svež, kremast in ravno prav začinjen, karpačo iz tune, ki razkriva bogastvo morskih okusov, ter sočni tunin steak, pečen do popolnosti in še več jedi za katere se izve na dogodku!

Vabimo vas, da z nami soustvarjate, eksperimentirate in odkrijete nova obzorja tuninih specialitet – ustvarjali bomo jedi tudi po vaši zamisli, pri tem pa uživali v druženju, dobri družbi in kozarcu izvrstnega slovenskega vina ter ostalih pijač.

To ni le delavnica, to je gurmansko doživetje, kjer morje zaživi na krožniku, Marko pa poskrbi, da vsaka jed dobi tisto piko na i, ki je ponavadi v gostilnah in restavracijah pozabljena.

Rezervirajte si ta četrtkov večer in se nam pridružite na dogodku Jadranska Tuna – naravnost iz ulova na krožnik!

DOGODEK JADRANSKA TUNA


Kdaj: Četrtek, 3. Oktorber 2024 (17:00 - 21:00)

Zahtevnost:

Izvajalec tečaja: Marko Žagar

Kraj: Klub Gurmanov Skaručna

Cena: 70€

Pripravljali bomo:

  • Karpačo
  • Tunin tatar
  • Tunin stake
  • In še več jedi po našem navdihu...

Osvojili boste:

  • Kako prepoznati svežo tuno
  • Tehnike rezanja tune
  • Različne načine za pripravo tune
  • Kako jo začiniti
  • Pravilno toplo in hladno obdelavo
  • ... in še mnogo več

Če poznate Chefa, potem veste, da je v naprej vedno pripravljeno nekaj okusnih predjedi, pripravo hrane pa spremlja vino.

Kontakti:

Za vse, ki obožujete dobre kapljice in nova znanja in dobro družbo

MESTA SO OMEJENA!

JADRANSKA TUNA




Kdaj: Četrtek, 3. Oktorber 2024 (17:00 - 21:00)

Zahtevnost:

Izvajalec tečaja: Marko Žagar

Kraj: Klub Gurmanov Skaručna

Cena: 70€

Pripravljali bomo:

  • Karpačo
  • Tunin tatar
  • Tunin stake
  • Kako jo začiniti
  • In še več poljubnih jedi...

Osvojili boste:

  • Kako prepoznati svežo tuno
  • Tehnike rezanja tune
  • Različne načine za pripravo tune
  • Kako jo začiniti
  • Pravilno toplo in hladno obdelavo
  • ... in še mnogo več

Če poznate Chefa, potem veste, da je v naprej vedno pripravljeno nekaj okusnih predjedi, pripravo hrane pa spremlja vino.

Kontakti:

Za vse, ki obožujete dobre kapljice in nova znanja in dobro družbo

MESTA SO OMEJENA!

Ste kdaj že imeli pred sabo sveže ulovljeno tuno pripravljeno na različne specialne načine? To je prava kulinarična delavnica za vse ljubitelje morske hrane!

Dragi gurmani in ljubitelji morske hrane, vabimo vas, da se nam pridružite na posebnem dogodku, ki bo zaokrožil morsko sezono 2024. Skupaj bomo pripravljali prave morske delikatese iz domače jadranske tune. To bo priložnost, da se s pridihom kreativnosti in strastjo do morskih specialitet podate na nepozabno morsko kulinarično popotovanje.

Naš chef, Marko Žagar, ki je v ponedeljek ujel domačo jadransko tuno, bo z vami skozi ves postopek priprave in ustvarjanja. Kaj bomo skupaj ustvarjali? Pravi tunin tatar – svež, kremast in ravno prav začinjen, karpačo iz tune, ki razkriva bogastvo morskih okusov, ter sočni tunin steak, pečen do popolnosti in še več jedi za katere se izve na dogodku!

Vabimo vas, da z nami soustvarjate, eksperimentirate in odkrijete nova obzorja tuninih specialitet – ustvarjali bomo jedi tudi po vaši zamisli, pri tem pa uživali v druženju, dobri družbi in kozarcu izvrstnega slovenskega vina ter ostalih pijač.

To ni le delavnica, to je gurmansko doživetje, kjer morje zaživi na krožniku, Marko pa poskrbi, da vsaka jed dobi tisto piko na i, ki je ponavadi v gostilnah in restavracijah pozabljena. 


Rezervirajte si ta četrtkov večer in se nam pridružite na dogodku Jadranska Tuna – naravnost iz ulova na krožnik!

novice
Punč, Zasebni dogodki, tematski dogodki, Vinske degustacije, prezentacije Slovenskih vinarjev, Kulinarični teambuilding, kuharski tečaj, kulinarične delavnice, rojstni dnevi v klub gurmanov Skaručna

Recept za punč

Avtor: Marko Žagar PUNČ IZ KLUBA GURMANOV SKARUČNA Punč izvira iz Indije, angleški mornarji pa so bili tisti, ki so v začetku 17. stoletja napitek

Več »
Kako smo se v Klubu gurmanov učili mojstrskih prijemov pri kuhanju, Zasebni dogodki, tematski dogodki, Vinske degustacije, prezentacije Slovenskih vinarjev, Kulinarični teambuilding, kuharski tečaj, kulinarične delavnice, rojstni dnevi v klub gurmanov Skaručna

Zelje 4x na teden

Avtor: Marko Žagar Velik ljubitelj dobre hrane in ustanovitelj Kluba gurmanov Skaručna, društva za ohranjanje kulinarične dediščine Slovenije Marko Žagar najbolj uživa, ko lahko ljudem

Več »
Mobile Menu