Dagnje pedoči na buzaro, ki jih skupaj z vami pripravljamo na kulinaričnih delavnicah, kuharskih tečajih ali kulinaričnih teambuildingih v Klubu Gurmanov Skaručna

Kulinarična delavnica

Ribje jedi, po poletju diši

Cena: 65€

Kdaj: četrtek, 18. 5. 2023 (17:00 – 21:00)

Kje: KLUB GURMANOV SKARUČNA

Zahtevnost: 2/5

Vabimo vas na kulinarično delavnico z naslovom “Ribje jedi”, kjer se bomo učili različno pripravljenih Rib: filiranje, mariniranje.

    Že ob prihodu vas bo pričakalo nekaj jedi iz Markovega železnega repertoarja. Prav tako pa boste lahko uživali v dobri družbi in odlični pijači. Za dobro vzdušje pa bo poskrbel vodja delavnice, Chef Marko Žagar.

    Poleg omenjenega boste lahko spoznali načine priprave okusnega in zdravilnega črnega česna.

     

     

    Za več informacij in prijavo na delavnico nas kontaktirajte na spodnje kontakte. Veselimo se vaše udeležbe!

    Kontakti:

    tel.: 051 666 566 ali na mail: info@klubgurmanov.si

    Pridite vsi, ki ste lačni druženja, dobre hrane in novih znanj. 

    Mesta so omejena.

     

    novice
    Punč, Zasebni dogodki, tematski dogodki, Vinske degustacije, prezentacije Slovenskih vinarjev, Kulinarični teambuilding, kuharski tečaj, kulinarične delavnice, rojstni dnevi v klub gurmanov Skaručna

    Recept za punč

    Avtor: Marko Žagar PUNČ IZ KLUBA GURMANOV SKARUČNA Punč izvira iz Indije, angleški mornarji pa so bili tisti, ki so v začetku 17. stoletja napitek

    Več »
    Kako smo se v Klubu gurmanov učili mojstrskih prijemov pri kuhanju, Zasebni dogodki, tematski dogodki, Vinske degustacije, prezentacije Slovenskih vinarjev, Kulinarični teambuilding, kuharski tečaj, kulinarične delavnice, rojstni dnevi v klub gurmanov Skaručna

    Zelje 4x na teden

    Avtor: Marko Žagar Velik ljubitelj dobre hrane in ustanovitelj Kluba gurmanov Skaručna, društva za ohranjanje kulinarične dediščine Slovenije Marko Žagar najbolj uživa, ko lahko ljudem

    Več »
    Mobile Menu