Ko je kuhanje tudi za goste zabava in doživetje

Avtor: Marko Žagar

Prispevek z naslovom Ko je kuhanje tudi za goste zabava in doživetje je bil objavljen v marčevski izdaji revije Pet zvezdic.

Obisk Kluba gurmanov Skaručna je vedno nekaj posebnega, je doživetje. Ne le zato, ker je svojstven njegov ustanovitelj, lastnik in prvi kuhar marko Žagar, ampak tudi zaradi edinstvenega ambienta in sproščenega vzdušja. Tukaj se odvijajo pogostitve za zaključene družbe, zabave in praznovanja, kuharski team buildingi. 

Tekst: Urša Cvilak  Foto: Peter Irman

Vir: Revija Pet Zvezdic

v medijih

Preberite še več

Recept za punč

Avtor: Marko Žagar PUNČ IZ KLUBA GURMANOV SKARUČNA Punč izvira iz Indije, angleški mornarji pa so bili tisti, ki so v začetku 17. stoletja napitek

Več »

Zelje 4x na teden

Avtor: Marko Žagar Velik ljubitelj dobre hrane in ustanovitelj Kluba gurmanov Skaručna, društva za ohranjanje kulinarične dediščine Slovenije Marko Žagar najbolj uživa, ko lahko ljudem

Več »