Avtor: Marko Žagar

Prispevek z naslovom Ko je kuhanje tudi za goste zabava in doživetje je bil objavljen v marčevski izdaji revije Pet zvezdic.

Obisk Kluba gurmanov Skaručna je vedno nekaj posebnega, je doživetje. Ne le zato, ker je svojstven njegov ustanovitelj, lastnik in prvi kuhar marko Žagar, ampak tudi zaradi edinstvenega ambienta in sproščenega vzdušja. Tukaj se odvijajo pogostitve za zaključene družbe, zabave in praznovanja, kuharski team buildingi. 

Tekst: Urša Cvilak  Foto: Peter Irman

Vir: Revija Pet Zvezdic

v medijih
Punč, Zasebni dogodki, tematski dogodki, Vinske degustacije, prezentacije Slovenskih vinarjev, Kulinarični teambuilding, kuharski tečaj, kulinarične delavnice, rojstni dnevi v klub gurmanov Skaručna

Recept za punč

Avtor: Marko ŽagarPUNČ IZ KLUBA GURMANOV SKARUČNAPunč izvira iz Indije, angleški mornarji pa so bili tisti, ki so v začetku 17. stoletja napitek prinesli na

Več »
Kako smo se v Klubu gurmanov učili mojstrskih prijemov pri kuhanju, Zasebni dogodki, tematski dogodki, Vinske degustacije, prezentacije Slovenskih vinarjev, Kulinarični teambuilding, kuharski tečaj, kulinarične delavnice, rojstni dnevi v klub gurmanov Skaručna

Zelje 4x na teden

Avtor: Marko Žagar Velik ljubitelj dobre hrane in ustanovitelj Kluba gurmanov Skaručna, društva za ohranjanje kulinarične dediščine Slovenije Marko Žagar najbolj uživa, ko lahko ljudem

Več »
Mobile Menu