Obletnica Kluba gurmanov Skaručna

Belokrajnska pogača je uspela v celoti

Dragi gurmani!

Za nami je še eno leto, v katerem smo se skupaj z vami v Klubu gurmanov Skaručna spuščali po kulinaričnih popotovanjih mnogih okusov. Skupaj smo delili veliko lepih in nepozabnih trenutkov na kulinaričnih dogodkih in delavnicah ter kulinaričnih teambuildingih. Veselimo pa se tudi vseh tistih, ki še prihajajo.

Z vami ustvarjamo spomine vse od leta 2009 in Klub gurmanov Skaručna bo tako 12. februarja letos dopolnil svojih 14 let delovanja.

Obletnico Kluba gurmanov Skaručna bomo praznovali v soboto, 11. februarja. Praznovanje se bo na ta dan pričelo ob 17. uri.

Radi bi se zahvalili prav vsakemu izmed vas, ki nas spremljate že vrsto let in omogočate, da smo lahko to kar smo danes. Zaradi vas lahko delamo to, kar nas v življenju najbolj od vsega veseli in osrečuje, ustvarjamo kulinarična doživetja. Hvala.


Chef Marko Žagar
Tel.: 051 666 566

novice
klub gurmanov

Velikonočna pojedina

kulinarična delavnica 65€ Kdaj: četrtek, 6. 4. 2023 (17:00 – 21:00) Kje: KLUB GURMANOV SKARUČNA Zahtevnost: Delavnica je namenjena za trening pred velikim in vsakoletnim

Več »
klub gurmanov

KULINARIČNA DELAVNICA:

VELIKONOČNA POJEDINA 65€ KDAJ: četrtek, 6. 4. (17:00 – 21:00) KJE: KLUB GURMANOV SKARUČNA ZAHTEVNOST: ¼ Delavnica je namenjena za trening pred velikim in vsakoletnim

Več »
Kulinarično doživetje: Belokranjci na Skaručni

Belokranjci na Skaručni

Na Skaručni bo tudi ta petek veselo! Vabimo vas na še eno kulinarično dogodivščino z belokranjci na Skaručni, ki se bo pričela v petek, 13.

Več »
Prekajena in v krušni peči pečena postrv ali sulec je odlična jed, ki jo skupaj z vami pripravljamo na kulinaričnih delavnicah, kuharskih tečajih ali kulinaričnih teambuildingih v Klub Gurmanov Skaručna.

POSTRVI – kulinarična delavnica

Si želite poznati razliko med soško postrvjo, zlatovščico in šarenko? Si želite, da bi vaše najljubše goste ob naslednji priložnosti pogostili z vrhunsko pripravljenimi raznorvstnimi

Več »