fbpx

Šparglji, koprive in regrad: kulinarična delavnica

Vabljeni, da se nam pridružite na tem izjemnem kulinaričnem dogodku, kjer bomo skupaj odkrivali čare pomladi in okusov špargljev, kopriv in regrada. Pomlad je čas obnove in svežine, šparglji koprive in regrad pa so njeno izjemno darilo, ki nas razvaja s svojimi zdravilnimi lastnostmi in izvrstnim okusom.

70,00 

27 na zalogi

Opis

Šparglji, koprive in regrad: kulinarična delavnica

 

Cena: 70€

 

Kdaj: četrtek, 25. 4. 2024 ob 17.00 uri

 

Kje: KLUB GURMANOV SKARUČNA

 

Zahtevnost: 

Vabljeni, da se nam pridružite na tem izjemnem kulinaričnem dogodku, kjer bomo skupaj odkrivali čare pomladi in okusov špargljev, kopriv in regrada. Pomlad je čas obnove in svežine, šparglji koprive in regrad pa so njeno izjemno darilo, ki nas razvaja s svojimi zdravilnimi lastnostmi in izvrstnim okusom.

Obljubljamo vam nepozabno doživetje, polno inovativnih okusov in kulinaričnih mojstrovin na osnovi špargljev kopriv in regrada, ki jih boste lahko uživali ob prijetnem druženju in vzdušju polnem navdušenja.

 

 

 

    • Šparglji oviti z domačo kraško slanino – panceto na žaru
    • Regrad z panceto, fižolom in jajcem
    • Špargljevo juho
    • Koprivno juho 
    • Ješprenj z bučkami in šparglji (špargljeva rižota)
    • Frtaljo s šparglji (omleta s šparglji)
    • Žlikrofi s koprivnim nadevom
    • Koprivni njoki s špargljevo omako
    • Goveji polpeti moje stare mame s koprivno prilogo
    • Jedi za vegetarijance in vegane
    • Seveda pa ne bo manjkalo tudi mesa za vse mesoljubce
    • Ostale dobrote po mojem in vašem navdihu.

Že ob prihodu vas bo pričakalo nekaj jedi iz Markovega železnega repertoarja. Prav tako pa boste lahko uživali v dobri družbi in odlični pijači.  Za dobro vzdušje pa bo poskrbel vodja delavnice, Chef Marko Žagar.

Prijave sprejemamo na tel: 051 666 566 ali na mailinfo@klubgurmanov.si

Pripravili smo vrsto izjemnih jedi, ki temeljijo na najbolj svežih in kakovostnih špargljih. Na voljo bomo imeli različne vrste špargljev: divje in gojene. Nabrali bomo koprive, se naučili katere so dobre in katere ne. Šparglji, ta izjemno hranljiva in okusna zelenjava, bodo zvezda večera. Njihova nežna aroma in bogata tekstura bodo zagotovo navdušile vaše brbončice.

Čez zimski čas smo jedli večinoma težjo hrano in čas je, da obnovimo in pozdravimo telo z nečim lažjim in začnemo s prečiščevanjem.

Pod vodstvom chefa se boste lahko naučili novih kulinaričnih tehnik in trikov, ki jih lahko uporabljate tudi doma. Poleg tega bodo lahko uživali v prijetnem vzdušju ob druženju s prijatelji, okušali različne jedi iz špargljev, kopriv in regrata ter se sproščali ob dobri hrani in pijači.

Dodaj v Google koledar.

 

Mesta so omejena.

Mnenja

Zaenkrat še ni mnenj.

Bodi prvi ocenjevalec “Šparglji, koprive in regrad: kulinarična delavnica”

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja

Drugi izdelki