Priprava

Kuhanje

Serviranja

Recipe Image

Sestavine

Opombe

Marinirani škampi so okusna jed, ki jih lahko pripravimo na različne načine. Škampe najprej očistim nato mariniram v mešanici oljčnega olja, limoninega soka, česna, ingverja in drugih začimb po okusu.
Mariniranje škampov je pomembno, saj jim doda okus in mehkobo. V marinadi jih pustimo vsaj nekaj ur, najbolje pa čez noč, da se dobro prepojijo z začimbami.
Pri pripravi mariniranih škampov je pomembno, da izberemo sveže škampe, saj bodo tako najbolj okusni.

Vrsta Jedi

    Navodila

    *Za boljši ogled, kliknite na sliko.

    Instruction Image
    novice
    Punč, Zasebni dogodki, tematski dogodki, Vinske degustacije, prezentacije Slovenskih vinarjev, Kulinarični teambuilding, kuharski tečaj, kulinarične delavnice, rojstni dnevi v klub gurmanov Skaručna

    Recept za punč

    Avtor: Marko Žagar PUNČ IZ KLUBA GURMANOV SKARUČNA Punč izvira iz Indije, angleški mornarji pa so bili tisti, ki so v začetku 17. stoletja napitek

    Več »
    Kako smo se v Klubu gurmanov učili mojstrskih prijemov pri kuhanju, Zasebni dogodki, tematski dogodki, Vinske degustacije, prezentacije Slovenskih vinarjev, Kulinarični teambuilding, kuharski tečaj, kulinarične delavnice, rojstni dnevi v klub gurmanov Skaručna

    Zelje 4x na teden

    Avtor: Marko Žagar Velik ljubitelj dobre hrane in ustanovitelj Kluba gurmanov Skaručna, društva za ohranjanje kulinarične dediščine Slovenije Marko Žagar najbolj uživa, ko lahko ljudem

    Več »
    Mobile Menu