fbpx
Šparglji in koprive so odlični surovini, ki jih uporabljamo pri naših kulinaričnih delavnicah/jedeh, katere

Kulinarična delavnica

Šparglji in koprive

Cena: 65€

Kdaj: četrtek, 15. 6. 2023 (17:00 – 21:00)

Kje: KLUB GURMANOV SKARUČNA

Zahtevnost: 2/5

Da bo letošnja sezona špargljev polna odličnih jedi, vas v mesecu juniju vabimo na edinstveno kulinarično delavnico.

Poleg špargljev vseh vrst, od divjih, lasastih, zelenih do belih, vas bo kuharski mojster, chef Marko Žagar naučili še priprave jedi iz zdravilne koprive, ki že dolgo ne velja več le kot vrtni plevel, ampak je postala cenjena in uporabna rastlina!

      • testenine iz špargljev,
      • zrezek s šparglji,
      • šparglje na žaru,
      • rižoto s šparglji,
      • špargljevo juho,
      • koprivno juho,
      • ohrovtove njoke s koprivno omako,
      • polpete stare mame s koprivno prilogo

                       in ostale dobrote po vašem navdihu.

     

    Za več informacij in prijavo na delavnico nas kontaktirajte na spodnje kontakte. Veselimo se vaše udeležbe!

    Kontakti:

    tel.: 051 666 566 ali na mail: info@klubgurmanov.si

    Pridite vsi, ki ste lačni druženja, dobre hrane in novih znanj. 

    Pohitite, saj je število mest omejeno!

    Koristite lahko tudi vaš darilni bon.

    novice
    Punč, Zasebni dogodki, tematski dogodki, Vinske degustacije, prezentacije Slovenskih vinarjev, Kulinarični teambuilding, kuharski tečaj, kulinarične delavnice, rojstni dnevi v klub gurmanov Skaručna

    Recept za punč

    Avtor: Marko Žagar PUNČ IZ KLUBA GURMANOV SKARUČNA Punč izvira iz Indije, angleški mornarji pa so bili tisti, ki so v začetku 17. stoletja napitek

    Več »
    Kako smo se v Klubu gurmanov učili mojstrskih prijemov pri kuhanju, Zasebni dogodki, tematski dogodki, Vinske degustacije, prezentacije Slovenskih vinarjev, Kulinarični teambuilding, kuharski tečaj, kulinarične delavnice, rojstni dnevi v klub gurmanov Skaručna

    Zelje 4x na teden

    Avtor: Marko Žagar Velik ljubitelj dobre hrane in ustanovitelj Kluba gurmanov Skaručna, društva za ohranjanje kulinarične dediščine Slovenije Marko Žagar najbolj uživa, ko lahko ljudem

    Več »