Skip to content
Skaručna 20b, 1217 Vodice
klub.gurmanov@gmail.com
051 666 566
Search
Facebook
Instagram
Youtube
Doživetja
Vsi dogodki
Kulinarični teambuilding
Poslovni dogodki
Tematski dogodki
Zasebni dogodki
Ponudba
Ponudba za turistične agencije
Najem sob
Vinski izleti
Gurmanski kotiček
Kuharski nasveti chefa
Kuharski recepti
Kuharski slovar
O klubu gurmanov
Chef Marko Žagar
Galerija
Galerija fotografij
Video galerija
360° ogled
V medijih
Vtisi gostov
Članstvo
Trgovina
Suhomesnati izdelki
Postrežne deske
Vina
Kontakt
Menu
Doživetja
Vsi dogodki
Kulinarični teambuilding
Poslovni dogodki
Tematski dogodki
Zasebni dogodki
Ponudba
Ponudba za turistične agencije
Najem sob
Vinski izleti
Gurmanski kotiček
Kuharski nasveti chefa
Kuharski recepti
Kuharski slovar
O klubu gurmanov
Chef Marko Žagar
Galerija
Galerija fotografij
Video galerija
360° ogled
V medijih
Vtisi gostov
Članstvo
Trgovina
Suhomesnati izdelki
Postrežne deske
Vina
Kontakt
0,00
€
0
Cart
Skaručna 20b, 1217 Vodice
klub.gurmanov@gmail.com
051 666 566
Facebook
Instagram
Youtube
Menu
Doživetja
Vsi dogodki
Kulinarični teambuilding
Poslovni dogodki
Tematski dogodki
Zasebni dogodki
Ponudba
Ponudba za turistične agencije
Najem sob
Vinski izleti
Gurmanski kotiček
Kuharski nasveti chefa
Kuharski recepti
Kuharski slovar
O klubu gurmanov
Chef Marko Žagar
Galerija
Galerija fotografij
Video galerija
360° ogled
V medijih
Vtisi gostov
Članstvo
Trgovina
Suhomesnati izdelki
Postrežne deske
Vina
Kontakt
0,00
€
0
Cart
Domov > Recepti
Jajca s kaviarjem
Jajca s kaviarjem
Natisni recept
Pin
Čas priprave
10
mins
Vrsta jedi
Hladnje predjedi, Jedi iz šporheta, Solate
Vrsta kuhinje
Slovenska
pripomočki
posoda v kateri boste kuhali jajca
oster nož
žlica
kuhinjska deska
Sestavine
Jajca
Sol
Mleti poper
Gorčica
Sveža rukola
Peteršilj
File slane sardine ali inčuna
Zelena solata
Kaviar
NAVODILA
Jajca skuham na trdo (okoli 10 minut) in jih ohladim.
Ohlajene prerežem na polovice in jim izdolbem rumenjak.
Rumenjak spasiram, začinim s soljo, mletim poprom, gorčico, dodam na drobno nasekljan peteršilj in rukolo ter fileje sardel.
Z nastalo zmesjo nato nadevam prazne jajčne beljake.
Za dekoracijo kot posteljico uporabim zeleno solato narezano na rezance.
Jajčka obložimo z kaviarjem.
Kaviar je najboljšega okusa, ko je zelo ohlajen.