Skip to content
Skaručna 20b, 1217 Vodice
klub.gurmanov@gmail.com
051 666 566
Search
Facebook
Instagram
Youtube
Doživetja
Vsi dogodki
Kulinarični teambuilding
Poslovni dogodki
Tematski dogodki
Zasebni dogodki
Ponudba
Ponudba za turistične agencije
Najem sob
Vinski izleti
Gurmanski kotiček
Kuharski nasveti chefa
Kuharski recepti
Kuharski slovar
O klubu gurmanov
Chef Marko Žagar
Galerija
Galerija fotografij
Video galerija
360° ogled
V medijih
Vtisi gostov
Članstvo
Trgovina
Suhomesnati izdelki
Postrežne deske
Vina
Kontakt
Menu
Doživetja
Vsi dogodki
Kulinarični teambuilding
Poslovni dogodki
Tematski dogodki
Zasebni dogodki
Ponudba
Ponudba za turistične agencije
Najem sob
Vinski izleti
Gurmanski kotiček
Kuharski nasveti chefa
Kuharski recepti
Kuharski slovar
O klubu gurmanov
Chef Marko Žagar
Galerija
Galerija fotografij
Video galerija
360° ogled
V medijih
Vtisi gostov
Članstvo
Trgovina
Suhomesnati izdelki
Postrežne deske
Vina
Kontakt
0,00
€
0
Cart
Skaručna 20b, 1217 Vodice
klub.gurmanov@gmail.com
051 666 566
Facebook
Instagram
Youtube
Menu
Doživetja
Vsi dogodki
Kulinarični teambuilding
Poslovni dogodki
Tematski dogodki
Zasebni dogodki
Ponudba
Ponudba za turistične agencije
Najem sob
Vinski izleti
Gurmanski kotiček
Kuharski nasveti chefa
Kuharski recepti
Kuharski slovar
O klubu gurmanov
Chef Marko Žagar
Galerija
Galerija fotografij
Video galerija
360° ogled
V medijih
Vtisi gostov
Članstvo
Trgovina
Suhomesnati izdelki
Postrežne deske
Vina
Kontakt
0,00
€
0
Cart
Domov > Recepti
Zeljna juha z jabolki
Zeljna juha z jabolki
Natisni recept
Pin
Čas priprave
1
hr
Skupni čas
1
hr
Vrsta jedi
Brezmesne jedi, Jedi iz šporheta, jedi na žlico, Zelenjavne jedi
Vrsta kuhinje
Slovenska
Sestavine
Čebula
Česen
Glava svežega zelja
Glava svežega zelja
Sol
Poper
Lovor
Olje
Mleta kumina
Muškatni orešček
Žlica sladkorja
Jabolka
NAVODILA
Čebulo narežem na tanko in jo opražim na olju.
Dodam na tanko narezano zelje, česen, posujem z žlico sladkorja in vse skupaj na hitro popražim.
Zalijem z vodo, solim in kuham do mehkega.
Začinim z muškatnim oreščkom, mleto kumino in lovorjevim listom.
Olupim jabolka in jih narežem na lističe, ki jih dodam v juho 10 minut predem postrežem.
Juho lahko dekorirate s starim kruhom narezanim na kocke, ki ste jih prej popekli do rumenega.