Skip to content
Skaručna 20b, 1217 Vodice
klub.gurmanov@gmail.com
051 666 566
Search
Facebook
Instagram
Youtube
Doživetja
Vsi dogodki
Kulinarični teambuilding
Poslovni dogodki
Tematski dogodki
Zasebni dogodki
Ponudba
Ponudba za turistične agencije
Najem sob
Vinski izleti
Gurmanski kotiček
Kuharski nasveti chefa
Kuharski recepti
Kuharski slovar
O klubu gurmanov
Chef Marko Žagar
Galerija
Galerija fotografij
Video galerija
360° ogled
V medijih
Vtisi gostov
Članstvo
Trgovina
Suhomesnati izdelki
Postrežne deske
Vina
Kontakt
Menu
Doživetja
Vsi dogodki
Kulinarični teambuilding
Poslovni dogodki
Tematski dogodki
Zasebni dogodki
Ponudba
Ponudba za turistične agencije
Najem sob
Vinski izleti
Gurmanski kotiček
Kuharski nasveti chefa
Kuharski recepti
Kuharski slovar
O klubu gurmanov
Chef Marko Žagar
Galerija
Galerija fotografij
Video galerija
360° ogled
V medijih
Vtisi gostov
Članstvo
Trgovina
Suhomesnati izdelki
Postrežne deske
Vina
Kontakt
0,00
€
0
Cart
Skaručna 20b, 1217 Vodice
klub.gurmanov@gmail.com
051 666 566
Facebook
Instagram
Youtube
Menu
Doživetja
Vsi dogodki
Kulinarični teambuilding
Poslovni dogodki
Tematski dogodki
Zasebni dogodki
Ponudba
Ponudba za turistične agencije
Najem sob
Vinski izleti
Gurmanski kotiček
Kuharski nasveti chefa
Kuharski recepti
Kuharski slovar
O klubu gurmanov
Chef Marko Žagar
Galerija
Galerija fotografij
Video galerija
360° ogled
V medijih
Vtisi gostov
Članstvo
Trgovina
Suhomesnati izdelki
Postrežne deske
Vina
Kontakt
0,00
€
0
Cart
Domov > Recepti
Tunin namaz – Ribji namaz
Tunin namaz - Ribji namaz
Natisni recept
Pin
Čas priprave
10
mins
Vrsta jedi
Hladnje predjedi, Sladkovodne in morske jedi
Vrsta kuhinje
Slovenska
Sestavine
Sveža tuna ali iz pločevinke
Sol
Poper
Olje
Gorčica
Majoneza
Majoneza
Čebula (najbolje šalotka)
Koruza
Jajce
Fižol
Grah
Kisle kumarice
Peteršilj
NAVODILA
Svežo tuno popečem na navadnem olju in v ne prevroči ponvi.
Ohladim!
Lahko uporabim tuno iz pločevinke.
Šalotko in ostale sestavine je najbolje nasekljati ročno, na čimbolj drobno.
Po okusu ji dodamo katerekoli sestavine želimo in premešam.
Najraje jo postrežem na opečenem kruhu.
S tuninim namazom lahko nadevamo tudi trdo kuhana jajca.