fbpx

Tunin namaz - Ribji namaz

Sestavine
  

  • Sveža tuna ali iz pločevinke
  • Sol
  • Poper
  • Olje
  • Gorčica
  • Majoneza
  • Majoneza
  • Čebula (najbolje šalotka)
  • Koruza
  • Jajce
  • Fižol
  • Grah
  • Kisle kumarice
  • Peteršilj

Navodila
 

  • Svežo tuno popečem na navadnem olju in v ne prevroči ponvi.
  • Ohladim!
  • Lahko uporabim tuno iz pločevinke.
  • Šalotko in ostale sestavine je najbolje nasekljati ročno, na čimbolj drobno.
  • Po okusu ji dodamo katerekoli sestavine želimo in premešam.
  • Najraje jo postrežem na opečenem kruhu.
  • S tuninim namazom lahko nadevamo tudi trdo kuhana jajca.
Čas priprave 10 minutes
Vrsta jedi Hladnje predjedi, Sladkovodne in morske jedi
Vrsta kuhinje Slovenska