Na god Sv.Martina se bomo ob bogato obloženi mizi zahvalili za dobro letino, blagoslovili mošt, se kaj novega naučili in s prijetnim druženjem priklicali obilje tudi v prihajajoče leto. V naši kuhinji bo zadišalo po pečenem kostanju ter izvrstnih Martinovih dobrotah, ki jih bomo pripravili ob spretnem vihtenju kuhalnic in pod budnim očesom našega chefa Marka Žagarja. Nalili si bomo mladega vina, se prepustili noro dobrim okusom in se veselili v družbi prijateljev.

Martinovo kulinarično doživetje se bo začelo z Markovimi gurmanskimi predjedmi ob 18. uri v Klubu Gurmanov Skaručna.

Skupaj bomo pripravili tradicionalno Martinovo pojedino, ki bo sestavljena iz:

  • bučne juhe
  • nadevane račke
  • rdečega zelja z jabolki
  • mlincev
  • pečenih jabolk z orehi

Na voljo bo še mnogo drugih sestavin tako, da bomo lahko po trenutnem navdihu kreirali še dodatne jedi!

Mi se že veselimo nepozabnega in kreativnega kulinaričnega doživetja, ki ga bomo ustvarili skupaj z vami!

Cena kulinaričnega doživetja je 80€/osebo, prijave sprejemamo na telefonski številki 051 666 566 do zapolnitve prostih mest!

Vabljeni tudi vsi tisti, ki imate darilne bone Kluba Gurmanov Skaručna!

novice
Punč, Zasebni dogodki, tematski dogodki, Vinske degustacije, prezentacije Slovenskih vinarjev, Kulinarični teambuilding, kuharski tečaj, kulinarične delavnice, rojstni dnevi v klub gurmanov Skaručna

Recept za punč

Avtor: Marko Žagar PUNČ IZ KLUBA GURMANOV SKARUČNA Punč izvira iz Indije, angleški mornarji pa so bili tisti, ki so v začetku 17. stoletja napitek

Več »
Kako smo se v Klubu gurmanov učili mojstrskih prijemov pri kuhanju, Zasebni dogodki, tematski dogodki, Vinske degustacije, prezentacije Slovenskih vinarjev, Kulinarični teambuilding, kuharski tečaj, kulinarične delavnice, rojstni dnevi v klub gurmanov Skaručna

Zelje 4x na teden

Avtor: Marko Žagar Velik ljubitelj dobre hrane in ustanovitelj Kluba gurmanov Skaručna, društva za ohranjanje kulinarične dediščine Slovenije Marko Žagar najbolj uživa, ko lahko ljudem

Več »
Mobile Menu