Spoznavanje in priprava nojevega mesa

Nojeve jedi so v slovenski kulinariki še pogosto neznanka. Vas zanima kakšen okus ima nojevo meso in kako se pripravlja?

Vabljeni danes v Klub gurmanov Skaručna, kjer nas bo ob 17:00 obiskala ekipa Modri vrat. Pripeljali bodo različne kose nojevega mesa, tudi različno uležanega!

Ste kulinarični poznavatelj in bi želeli nadgraditi svoje znanje še na tem področju? Lahko nam pomagate še s svojimi idejami za pripravo, lahko pomagate pri oblikovanju novih, edinstvenih receptov, kjer bo noj kralj!

Ne zamudite idealne priložnosti, da spoznate nekaj novega, mogoče za vključitev tudi v vašo profesionalno kuhinjo! Pridobljeno znanje lahko prenesete direktno v svoje delo in svojim gostom zagotovite nekaj posebnega, novega!

Sledite tudi vsem našim drugim dogodkom in se nam na kakšnem pridružite!

Več o podjetju Modri vrat. Tam prebirajte tudi med informacijami o koristih nojevega mesa za zdravje ter o široki uporabnosti mesa.

novice
Punč, Zasebni dogodki, tematski dogodki, Vinske degustacije, prezentacije Slovenskih vinarjev, Kulinarični teambuilding, kuharski tečaj, kulinarične delavnice, rojstni dnevi v klub gurmanov Skaručna

Recept za punč

Avtor: Marko Žagar PUNČ IZ KLUBA GURMANOV SKARUČNA Punč izvira iz Indije, angleški mornarji pa so bili tisti, ki so v začetku 17. stoletja napitek

Več »
Kako smo se v Klubu gurmanov učili mojstrskih prijemov pri kuhanju, Zasebni dogodki, tematski dogodki, Vinske degustacije, prezentacije Slovenskih vinarjev, Kulinarični teambuilding, kuharski tečaj, kulinarične delavnice, rojstni dnevi v klub gurmanov Skaručna

Zelje 4x na teden

Avtor: Marko Žagar Velik ljubitelj dobre hrane in ustanovitelj Kluba gurmanov Skaručna, društva za ohranjanje kulinarične dediščine Slovenije Marko Žagar najbolj uživa, ko lahko ljudem

Več »
Pregled zasebnosti

To spletno mesto uporablja piškotke za boljšo uporabniško izkušnjo na naši spletni

Podatki o piškotkih so shranjeni v vašem brskalniku in opravljajo funkcije, kot je prepoznavanje vas, ko se vrnete na našo spletno stran in kot pomoč naši ekipi, da prepozna, kateri deli spletnega mesta so za vas najbolj zanimivi in uporabni.