Spoznavanje in priprava nojevega mesa

Nojeve jedi so v slovenski kulinariki še pogosto neznanka. Vas zanima kakšen okus ima nojevo meso in kako se pripravlja?

Vabljeni danes v Klub gurmanov Skaručna, kjer nas bo ob 17:00 obiskala ekipa Modri vrat. Pripeljali bodo različne kose nojevega mesa, tudi različno uležanega!

Ste kulinarični poznavatelj in bi želeli nadgraditi svoje znanje še na tem področju? Lahko nam pomagate še s svojimi idejami za pripravo, lahko pomagate pri oblikovanju novih, edinstvenih receptov, kjer bo noj kralj!

Ne zamudite idealne priložnosti, da spoznate nekaj novega, mogoče za vključitev tudi v vašo profesionalno kuhinjo! Pridobljeno znanje lahko prenesete direktno v svoje delo in svojim gostom zagotovite nekaj posebnega, novega!

Sledite tudi vsem našim drugim dogodkom in se nam na kakšnem pridružite!

Več o podjetju Modri vrat. Tam prebirajte tudi med informacijami o koristih nojevega mesa za zdravje ter o široki uporabnosti mesa.

novice
klub gurmanov

Velikonočna pojedina

kulinarična delavnica 65€ Kdaj: četrtek, 6. 4. 2023 (17:00 – 21:00) Kje: KLUB GURMANOV SKARUČNA Zahtevnost: Delavnica je namenjena za trening pred velikim in vsakoletnim

Več »
klub gurmanov

KULINARIČNA DELAVNICA:

VELIKONOČNA POJEDINA 65€ KDAJ: četrtek, 6. 4. (17:00 – 21:00) KJE: KLUB GURMANOV SKARUČNA ZAHTEVNOST: ¼ Delavnica je namenjena za trening pred velikim in vsakoletnim

Več »
Belokrajnska pogača je uspela v celoti

Obletnica Kluba gurmanov Skaručna

Dragi gurmani! Za nami je še eno leto, v katerem smo se skupaj z vami v Klubu gurmanov Skaručna spuščali po kulinaričnih popotovanjih mnogih okusov. Skupaj smo delili

Več »
Kulinarično doživetje: Belokranjci na Skaručni

Belokranjci na Skaručni

Na Skaručni bo tudi ta petek veselo! Vabimo vas na še eno kulinarično dogodivščino z belokranjci na Skaručni, ki se bo pričela v petek, 13.

Več »