Nojeve jedi so v slovenski kulinariki še pogosto neznanka. Vas zanima kakšen okus ima nojevo meso in kako se pripravlja?

Vabljeni danes v Klub gurmanov Skaručna, kjer nas bo ob 17:00 obiskala ekipa Modri vrat. Pripeljali bodo različne kose nojevega mesa, tudi različno uležanega!

Ste kulinarični poznavatelj in bi želeli nadgraditi svoje znanje še na tem področju? Lahko nam pomagate še s svojimi idejami za pripravo, lahko pomagate pri oblikovanju novih, edinstvenih receptov, kjer bo noj kralj!

Ne zamudite idealne priložnosti, da spoznate nekaj novega, mogoče za vključitev tudi v vašo profesionalno kuhinjo! Pridobljeno znanje lahko prenesete direktno v svoje delo in svojim gostom zagotovite nekaj posebnega, novega!

Sledite tudi vsem našim drugim dogodkom in se nam na kakšnem pridružite!

Več o podjetju Modri vrat. Tam prebirajte tudi med informacijami o koristih nojevega mesa za zdravje ter o široki uporabnosti mesa.

novice
Punč, Zasebni dogodki, tematski dogodki, Vinske degustacije, prezentacije Slovenskih vinarjev, Kulinarični teambuilding, kuharski tečaj, kulinarične delavnice, rojstni dnevi v klub gurmanov Skaručna

Recept za punč

Avtor: Marko Žagar PUNČ IZ KLUBA GURMANOV SKARUČNA Punč izvira iz Indije, angleški mornarji pa so bili tisti, ki so v začetku 17. stoletja napitek

Več »
Kako smo se v Klubu gurmanov učili mojstrskih prijemov pri kuhanju, Zasebni dogodki, tematski dogodki, Vinske degustacije, prezentacije Slovenskih vinarjev, Kulinarični teambuilding, kuharski tečaj, kulinarične delavnice, rojstni dnevi v klub gurmanov Skaručna

Zelje 4x na teden

Avtor: Marko Žagar Velik ljubitelj dobre hrane in ustanovitelj Kluba gurmanov Skaručna, društva za ohranjanje kulinarične dediščine Slovenije Marko Žagar najbolj uživa, ko lahko ljudem

Več »
Mobile Menu