Priprava

Kuhanje

Serviranja

Recipe Image

Sestavine

Opombe

Pražena jetra so priljubljena jed v mnogih kuhinjah po svetu. Gre za mesno jed, ki je narejena iz jetrnih rezin, ki so običajno prelite z moko in nato ocvrte na olju ali maslu. Jetra so bogata s hranili, kot so železo, beljakovine in vitamini, zlasti vitamini skupine B. Kljub temu pa tako pražena jetra zelo mastna in vsebuje veliko holesterola, zato bi jih bilo treba uživati ​​zmerno in v okviru uravnotežene prehrane. Pri pripravi je pomembno, da jetra ne prepražimo preveč, saj se lahko tako izsušijo in postanejo trda. Pražena jetra tako lahko odličen vir beljakovin in hranil, če jih uživamo v zmernih količinah in skupaj z drugimi zdravimi živili.

Vrsta Jedi

    Navodila

    *Za boljši ogled, kliknite na sliko.

    Instruction Image
    novice
    Punč, Zasebni dogodki, tematski dogodki, Vinske degustacije, prezentacije Slovenskih vinarjev, Kulinarični teambuilding, kuharski tečaj, kulinarične delavnice, rojstni dnevi v klub gurmanov Skaručna

    Recept za punč

    Avtor: Marko Žagar PUNČ IZ KLUBA GURMANOV SKARUČNA Punč izvira iz Indije, angleški mornarji pa so bili tisti, ki so v začetku 17. stoletja napitek

    Več »
    Kako smo se v Klubu gurmanov učili mojstrskih prijemov pri kuhanju, Zasebni dogodki, tematski dogodki, Vinske degustacije, prezentacije Slovenskih vinarjev, Kulinarični teambuilding, kuharski tečaj, kulinarične delavnice, rojstni dnevi v klub gurmanov Skaručna

    Zelje 4x na teden

    Avtor: Marko Žagar Velik ljubitelj dobre hrane in ustanovitelj Kluba gurmanov Skaručna, društva za ohranjanje kulinarične dediščine Slovenije Marko Žagar najbolj uživa, ko lahko ljudem

    Več »
    Mobile Menu