Si želite poznati razliko med soško postrvjo, zlatovščico in šarenko? Si želite, da bi vaše najljubše goste ob naslednji priložnosti pogostili z vrhunsko pripravljenimi raznorvstnimi jedmi iz te čudovite ribe? Si želite vedeti katera vina bi najbolje dopolnila okusne jedi, ki ste jih pripravili?
Pod taktirko kuharskega mojstra Marka Žagarja se bomo podali na kulinarično pustolovščino in skupaj pripravili kar osem različnih jedi, ki jih bodo pospremila vrhunska vina slovenskih vinarjev iz italijanske strani, predstavila nam jih bo naša gostja Ines Markič, uvoznica oranžnih vin maestrov kot sta Radikon Saša in Prinčič Dario.
Prvi del kulinarične delavnice:
- rezine postrvi, ki se bodo kar stopile v ustih (carpaccio postrvi)
- marinirana postrv
- priprava postrvjega caviarja
- prekajena in posušena postrv
Vmes nikakor ne bomo pozabili na vinsko spremljavo, ki nas bo lahkotno ponesla v drugi del kulinarične delavnice kjer se bomo lotili priprave:
- modro kuhane postrvi
- postrvje juhe
- pečene prekajene postrvi
- ribje solatke
Mmmmmm….Nam se že pošteno cedijo sline in se res veselimo, da se skupaj z vami podamo v to kulinarično zgodbo, ki je poleg vsega ostalega tudi super priložnost, da iz predalov potegnete darilne bone Kluba Gurmanov Skaručna in jih enostavno prinesete s sabo!
Za vse tiste, ki naših darilnih bonov nimate je cena kulinarične delavnice 70€ na osebo, seveda pa lahko dokupite tudi darilni bon in pripeljete zraven še koga.
Prijave sprejemamo na telefonski številki 051 666 566, razpisana prosta mesta so omejena zato kar pogumno, brez odlašanja!
Pridite vsi, ki ste lačni! Lačni prijetnega druženja in razvajanja brbončic, lačni novega znanja, novih poznanstev in novih jedi, ter lačni nove kulinarične izkušnje ki je nikakor ne boste pozabili!