Skip to content
Skaručna 20b, 1217 Vodice
klub.gurmanov@gmail.com
051 666 566
Search
Facebook
Instagram
Youtube
Doživetja
Vsi dogodki
Kulinarični teambuilding
Poslovni dogodki
Tematski dogodki
Zasebni dogodki
Ponudba
Ponudba za turistične agencije
Najem sob
Vinski izleti
Gurmanski kotiček
Kuharski nasveti chefa
Kuharski recepti
Kuharski slovar
O klubu gurmanov
Chef Marko Žagar
Galerija
Galerija fotografij
Video galerija
360° ogled
V medijih
Vtisi gostov
Članstvo
Trgovina
Suhomesnati izdelki
Postrežne deske
Vina
Kontakt
Menu
Doživetja
Vsi dogodki
Kulinarični teambuilding
Poslovni dogodki
Tematski dogodki
Zasebni dogodki
Ponudba
Ponudba za turistične agencije
Najem sob
Vinski izleti
Gurmanski kotiček
Kuharski nasveti chefa
Kuharski recepti
Kuharski slovar
O klubu gurmanov
Chef Marko Žagar
Galerija
Galerija fotografij
Video galerija
360° ogled
V medijih
Vtisi gostov
Članstvo
Trgovina
Suhomesnati izdelki
Postrežne deske
Vina
Kontakt
0,00
€
0
Cart
Skaručna 20b, 1217 Vodice
klub.gurmanov@gmail.com
051 666 566
Facebook
Instagram
Youtube
Menu
Doživetja
Vsi dogodki
Kulinarični teambuilding
Poslovni dogodki
Tematski dogodki
Zasebni dogodki
Ponudba
Ponudba za turistične agencije
Najem sob
Vinski izleti
Gurmanski kotiček
Kuharski nasveti chefa
Kuharski recepti
Kuharski slovar
O klubu gurmanov
Chef Marko Žagar
Galerija
Galerija fotografij
Video galerija
360° ogled
V medijih
Vtisi gostov
Članstvo
Trgovina
Suhomesnati izdelki
Postrežne deske
Vina
Kontakt
0,00
€
0
Cart
Domov > Recepti
Piščanec po ptujsko iz krušne peči
Piščanec po ptujsko iz krušne peči
Natisni recept
Pin
Čas priprave
1
hr
Skupni čas
1
hr
Vrsta jedi
jedi iz krušne peči
Vrsta kuhinje
Slovenska
Porcije
4
osebe
Sestavine
Sol
Poper
Gorčica
Paradižnikov koncentrat
Olje
NAVODILA
Piščanca operem in osušim.
Žlico olja, žlico paradižnikovega koncentrata, žlico gorčice, sol, poper gladko zmešam v posodi.
Piščanca premažem z narejeno zmesjo - zunaj in znotraj. Vsaj uro ali dve naj bo na sobni temperaturi.
Piščanca pečem v ogreti peči na 5 polen ali 200 stopinj cca. 45 minut v gospodinjski pečici.
Piščanca lahko pečemo tudi brez kože! Obožujem piščanca brez kože zavitega v svinjsko mrenico - mrežico.