Kulinarična delavnica

Milkin Babji žur

Cena: 65€

Kdaj: sobota, 25. november 2023 (17:00 – 21:00)

Kje: KLUB GURMANOV SKARUČNA

Zahtevnost: 3/5

Čaka nas pravi babji žur z Milko na kulinarični delavnici. Pod vodstvom chefa Marka Žagarja se bomo poigrali s školjkami, škampi in še mnogo več. 

V klubu gurmanov vam bomo zagotovili potrebno kuharsko opremo in sestavine za pripravo jedi. 

 

Pripravljali bomo:

  • školjke
  • hobotnica
  • tuna
  • škampi
  • buzara
  • testenine z bučo
  • karamelizirana jabolka v teranovi omaki

 

Pridružite se nam in se od dobri družbi naučite, kako se naredi pravi žur!

 

Za več informacij in prijavo na delavnico nas kontaktirajte na spodnje kontakte ali s klikom na spodnjo povezavo. Veselimo se vaše udeležbe!

Kontakti:

tel.: 051 666 566 ali na mail: info@klubgurmanov.si

Pridite vsi, ki ste lačni druženja, dobre hrane in novih znanj. 

Mesta so omejena.

Zagotovi si svoj prostor Dagnje -pedoči – školjke Pečena Hobotnica s krompirjem Predpriprava na kulinaričnem dogodku v Klub Gurmanov Skaručna Marinirani škampi
novice
Punč, Zasebni dogodki, tematski dogodki, Vinske degustacije, prezentacije Slovenskih vinarjev, Kulinarični teambuilding, kuharski tečaj, kulinarične delavnice, rojstni dnevi v klub gurmanov Skaručna

Recept za punč

Avtor: Marko Žagar PUNČ IZ KLUBA GURMANOV SKARUČNA Punč izvira iz Indije, angleški mornarji pa so bili tisti, ki so v začetku 17. stoletja napitek

Več »
Kako smo se v Klubu gurmanov učili mojstrskih prijemov pri kuhanju, Zasebni dogodki, tematski dogodki, Vinske degustacije, prezentacije Slovenskih vinarjev, Kulinarični teambuilding, kuharski tečaj, kulinarične delavnice, rojstni dnevi v klub gurmanov Skaručna

Zelje 4x na teden

Avtor: Marko Žagar Velik ljubitelj dobre hrane in ustanovitelj Kluba gurmanov Skaručna, društva za ohranjanje kulinarične dediščine Slovenije Marko Žagar najbolj uživa, ko lahko ljudem

Več »
Mobile Menu