Skip to content
Skaručna 20b, 1217 Vodice
klub.gurmanov@gmail.com
051 666 566
Search
Facebook
Instagram
Youtube
Doživetja
Vsi dogodki
Kulinarični teambuilding
Poslovni dogodki
Tematski dogodki
Zasebni dogodki
Ponudba
Ponudba za turistične agencije
Najem sob
Vinski izleti
Gurmanski kotiček
Kuharski nasveti chefa
Kuharski recepti
Kuharski slovar
O klubu gurmanov
Chef Marko Žagar
Galerija
Galerija fotografij
Video galerija
360° ogled
V medijih
Vtisi gostov
Članstvo
Trgovina
Suhomesnati izdelki
Postrežne deske
Vina
Kontakt
Menu
Doživetja
Vsi dogodki
Kulinarični teambuilding
Poslovni dogodki
Tematski dogodki
Zasebni dogodki
Ponudba
Ponudba za turistične agencije
Najem sob
Vinski izleti
Gurmanski kotiček
Kuharski nasveti chefa
Kuharski recepti
Kuharski slovar
O klubu gurmanov
Chef Marko Žagar
Galerija
Galerija fotografij
Video galerija
360° ogled
V medijih
Vtisi gostov
Članstvo
Trgovina
Suhomesnati izdelki
Postrežne deske
Vina
Kontakt
0,00
€
0
Cart
Skaručna 20b, 1217 Vodice
klub.gurmanov@gmail.com
051 666 566
Facebook
Instagram
Youtube
Menu
Doživetja
Vsi dogodki
Kulinarični teambuilding
Poslovni dogodki
Tematski dogodki
Zasebni dogodki
Ponudba
Ponudba za turistične agencije
Najem sob
Vinski izleti
Gurmanski kotiček
Kuharski nasveti chefa
Kuharski recepti
Kuharski slovar
O klubu gurmanov
Chef Marko Žagar
Galerija
Galerija fotografij
Video galerija
360° ogled
V medijih
Vtisi gostov
Članstvo
Trgovina
Suhomesnati izdelki
Postrežne deske
Vina
Kontakt
0,00
€
0
Cart
Domov > Recepti
Karpačo hobotnice
Karpačo hobotnice
Natisni recept
Pin
Čas priprave
1
hr
Vrsta jedi
Hladnje predjedi, Jedi iz šporheta, Sladkovodne in morske jedi
Vrsta kuhinje
Slovenska
pripomočki
kuhinjka deska
oster nož
pvc folija
pladenj
salamoreznica
Sestavine
Hobotnica
Sol
Poper
Olivno olje
Limona
Limeta
Česen
Peteršilj
Olive
Rukola
Motovilec
NAVODILA
Hobotnico očistim in jo v osoljeni vodi kuham 10 min.
Tesno jo zavijem v pvc folijo in zamrznem.
Na pladenj naredim posteljico iz rukole in motovilca.
Na salamoreznico na tanko narežem hobotnico in jo polagam na posteljico.
Začinim z na drobno nasekljanimi kaprami, soljo, poprom in peteršiljem.
Pokapljam z limonim sokom z dodatkom limete.
Na koncu pa pokapljam še z olivnim oljem.