Skip to content
Skaručna 20b, 1217 Vodice
klub.gurmanov@gmail.com
051 666 566
Search
Facebook
Instagram
Youtube
Doživetja
Vsi dogodki
Kulinarični teambuilding
Poslovni dogodki
Tematski dogodki
Zasebni dogodki
Ponudba
Ponudba za turistične agencije
Najem sob
Vinski izleti
Gurmanski kotiček
Kuharski nasveti chefa
Kuharski recepti
Kuharski slovar
O klubu gurmanov
Chef Marko Žagar
Galerija
Galerija fotografij
Video galerija
360° ogled
V medijih
Vtisi gostov
Članstvo
Trgovina
Suhomesnati izdelki
Postrežne deske
Vina
Kontakt
Menu
Doživetja
Vsi dogodki
Kulinarični teambuilding
Poslovni dogodki
Tematski dogodki
Zasebni dogodki
Ponudba
Ponudba za turistične agencije
Najem sob
Vinski izleti
Gurmanski kotiček
Kuharski nasveti chefa
Kuharski recepti
Kuharski slovar
O klubu gurmanov
Chef Marko Žagar
Galerija
Galerija fotografij
Video galerija
360° ogled
V medijih
Vtisi gostov
Članstvo
Trgovina
Suhomesnati izdelki
Postrežne deske
Vina
Kontakt
0,00
€
0
Cart
Skaručna 20b, 1217 Vodice
klub.gurmanov@gmail.com
051 666 566
Facebook
Instagram
Youtube
Menu
Doživetja
Vsi dogodki
Kulinarični teambuilding
Poslovni dogodki
Tematski dogodki
Zasebni dogodki
Ponudba
Ponudba za turistične agencije
Najem sob
Vinski izleti
Gurmanski kotiček
Kuharski nasveti chefa
Kuharski recepti
Kuharski slovar
O klubu gurmanov
Chef Marko Žagar
Galerija
Galerija fotografij
Video galerija
360° ogled
V medijih
Vtisi gostov
Članstvo
Trgovina
Suhomesnati izdelki
Postrežne deske
Vina
Kontakt
0,00
€
0
Cart
Domov > Recepti
Jušna osnova
Jušna osnova
Natisni recept
Pin
Vrsta jedi
Jedi iz šporheta
Vrsta kuhinje
Slovenska
Sestavine
Mesne obreznine in/ali kosti
Sol
Celi poper
Lovorjev list
Čebula
Jušna zelenjava (zelena, koleraba, korenine peteršilja, luštrek, rumeno in rdeče korenje)
NAVODILA
Kosti in obreznine mesa, ki nam ostanejo, dam v hladno vodo, ki jo solim. Dodam lovorjev list, celi poper - črni ali mešanico, in počasi segrevam.
Med tem neolupljeno čebulo narežem na približno 1 cm debeline ter jo popečem iz obeh strani do temno rjave barve.
Pod vreliščem naj se kuha minimalno od 1 - 6 ur.
30 - 45 minut pred koncem kuhanja dodam še jušno zelenjavo.
Kratek video, ki prikazuje pripravo jušne osnove za govejo juho si oglejte na tej povezavi.
https://klubgurmanov.sii/recipe/%22https://www.youtube.com/watch?v=i4ZpH9_gi5M%22