Description
Cena: 65€
Kdaj: petek, 21. 4. 2023 (17:00 – 21:00)
Kje: KLUB GURMANOV SKARUČNA
Zahtevnost: 2/5
Vabimo vas na kulinarično delavnico z naslovom “Tatarski biftek, tuna tatar, carpaccio”, kjer se bomo učili različno pripravljenih tatarjev: sesekljan tatar, strgan tatar, mlet tatar na mlinček.
Pripravljali bomo:
- tatarski biftek iz govejega mesa na več načinov
- tunin tatar
- rezine postrvi (carpaccio)
- goveji carpaccio
- marinirana postrv
- druge dobrote po vašem navdihu
Že ob prihodu vas bo pričakalo nekaj jedi iz Markovega železnega repertoarja. Prav tako pa boste lahko uživali v dobri družbi in odlični pijači. Za dobro vzdušje pa bo poskrbel vodja delavnice, Chef Marko Žagar.
Za več informacij in prijavo na delavnico nas kontaktirajte na spodnje kontakte. Veselimo se vaše udeležbe!
Kontakti:
tel.: 051 666 566 ali na mail: info@klubgurmanov.si
Pridite vsi, ki ste lačni druženja, dobre hrane in novih znanj.
Mesta so omejena
Reviews
There are no reviews yet.