Kdaj: Četrtek, 24. 4. 2025, ob 17.00
Kje: Klub gurmanov Skaručna
Zahtevnost: Primerno za vse, ki uživate v dobri hrani – od ljubiteljskih kuharjev do pravih gurmanov
Ni na zalogi
Pomlad je čas prebujenja, svežine in novih začetkov. Narava nas obdari s čudovitimi sestavinami, ki jih lahko s pravim znanjem spremenimo v kulinarične mojstrovine. Vabimo vas na ekskluzivno delavnico, kjer bomo skupaj raziskovali sezonske okuse in ustvarjali jedi, ki vas bodo navdušile.
Pod vodstvom priznanega chefa Marka Žagarja bomo pripravili edinstvene dobrote iz špargljev, kopriv in regrata – treh izjemnih darov narave, ki so polni okusa in hranilnih snovi. Spoznali bomo tudi trike in tehnike, s katerimi boste te sestavine z lahkoto vključili v svojo kuhinjo. Na delavnici se nam bo pridružil tudi Blaž Kante iz kmetije Kante, ki nas bo izobrazil o oljčnih oljih in nam predstavil nekaj njihovih vrhunskih oljčnih olj.
✔ Naučili se boste inovativnih načinov uporabe sezonskih sestavin, ki jih ponuja narava.
✔ Spoznali boste skrivnosti divjih rastlin in kako jih pravilno nabirati ter uporabiti v kuhinji.
✔ Pridobili boste praktične kuharske trike, ki bodo vaše jedi dvignili na višjo raven.
✔ Uživali boste v vrhunskem kulinaričnem druženju v prijetnem ambientu Kluba gurmanov Skaručna.
✔ To je odlična priložnost za vse, ki radi kuhate, raziskujete nove okuse ali preprosto uživate v dobri hrani.
Delavnica je skoraj v celoti prilagojena tudi za vegetarijance in vegane
V ceno je vključeno: 4-urna delavnica, vinska spremljava, voden ogled Markove vinske kleti
Prijave so obvezne, število mest je omejeno. Rezervirajte svoje mesto pravočasno in si zagotovite edinstveno kulinarično izkušnjo, ki je ne boste pozabili. Za prijavo na delavnico lahko izkoristite tudi DARILNE BONE.
📞 Telefon: 051 666 566
📧 E-pošta: info@klubgurmanov.si
Mnenja
Zaenkrat še ni mnenj.