fbpx

Lesena postrežna deska – hruška 0061

Vrsta lesa Hruška
Teža 4,23 kg
Dolžina 70 cm
Širina 34 cm
Debelina  3 cm
Način izdelave ročno delo, oljeno in impregnirano

 

114,00 

Ni na zalogi

Opis

Kuhinjska deska je nepogrešljiv pripomoček v kuhinji. Dobro rezalno desko lahko poleg rezanja in sekljanja hrane, uporabite tudi kot podlago za zaščito mize, na njej pa lahko hrano tudi postrežete. Zato naj bi v kuhinji imeli na voljo vsaj dve ali še bolje, tri deske.

Vse deske Kluba gurmanov Skaručna so ročno izdelane in unikatne. Ročno ustvarjeni izdelki imajo poseben čar, prav na lesene deske pa prisega tudi chef Marko Žagar.

Deske so ročno rezane in brušene ter izdelane iz unikatnih kosov čudovitega in izredno kakovostnega, naravno sušenega slovenskega lesa hruške. Med njimi ne boste našli dveh enakih, ne po velikosti, teži kot tudi ne po obliki.

Postrežne deske iz lesa hruške so sivo do rdečkaste barve. Les hruške je trden, z visoko gostoto in majhnimi porami, ki so s prostim očesom skoraj ne vidne. Vzorci lesa hruške so ravni z enakomerno tekstura.

Deske so oljene in impregnirane z mešanico čebeljega voska in različnih jedilnih olj. Les je naraven material, zato morate desko po vsaki uporabi temeljito očistiti. Desko boste dlje ohranili lepo, če jo boste enkrat na leto premazali z naravnim oljem za les in jo shranjevali v suhem prostoru, stran od direktne sončne svetlobe.

Deska je narejena v Sloveniji.

Dodatne informacije

Teža 4,23 kg
Dimenzije 70 × 34 × 3 cm

Mnenja

Zaenkrat še ni mnenj.

Bodi prvi ocenjevalec “Lesena postrežna deska – hruška 0061”

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja

Drugi izdelki