Priprava

Kuhanje

Serviranja

Recipe Image

Sestavine

Opombe

Nasvet
Različna zelenjava se kuha različno dolgo.
Zelenje peteršilja dodam proti koncu.
Oglejte si kratek video, ki prikazuje pripravo goveje juhe in jušne osnove. Goveji juhi lahko po želji dodate rezance, jetrne cmočke, kroglice, fritate,...
Domača goveja juha je klasika med juhami in ima bogato tradicijo v kuhinjah po vsem svetu. Goveje meso, ki se uporablja za pripravo juhe, je bogato z beljakovinami in hranljivimi snovmi, ki so bistvene za naše zdravje. Juha je lahko tudi odličen vir vitaminov in mineralov, kot so železo, cink in vitamin B12.
Domača goveja juha je odlična kot juha ali kot lahka večerja, ki nas nasiti in ogreje. Poleg tega jo lahko pripravimo vnaprej in jo pogrejemo, ko jo želimo postreči. Pri izbiri sestavine je pomembno, da uporabimo sveže in kakovostne sestavine ter se izognemo dodatku, ki je tako okusen in konzerviran.
V skladu s tem lahko rečemo, da je domača goveja juha okusna in zdrava jed, ki nam ponuja hranilne snovi iz govejega mesa in drugih sestavin. Prav tako je preprosta za pripravo in je primerna za vse, ki želite uživati ​​v okusni in hranljivi juhi.

Vrsta Jedi

    Navodila

    *Za boljši ogled, kliknite na sliko.

    Instruction Image
    Mobile Menu