Skip to content
Skaručna 20b, 1217 Vodice
klub.gurmanov@gmail.com
051 666 566
Search
Facebook
Instagram
Youtube
Doživetja
Vsi dogodki
Kulinarični teambuilding
Poslovni dogodki
Tematski dogodki
Zasebni dogodki
Ponudba
Ponudba za turistične agencije
Najem sob
Vinski izleti
Gurmanski kotiček
Kuharski nasveti chefa
Kuharski recepti
Kuharski slovar
O klubu gurmanov
Chef Marko Žagar
Galerija
Galerija fotografij
Video galerija
360° ogled
V medijih
Vtisi gostov
Članstvo
Trgovina
Suhomesnati izdelki
Postrežne deske
Vina
Kontakt
Menu
Doživetja
Vsi dogodki
Kulinarični teambuilding
Poslovni dogodki
Tematski dogodki
Zasebni dogodki
Ponudba
Ponudba za turistične agencije
Najem sob
Vinski izleti
Gurmanski kotiček
Kuharski nasveti chefa
Kuharski recepti
Kuharski slovar
O klubu gurmanov
Chef Marko Žagar
Galerija
Galerija fotografij
Video galerija
360° ogled
V medijih
Vtisi gostov
Članstvo
Trgovina
Suhomesnati izdelki
Postrežne deske
Vina
Kontakt
0,00
€
0
Cart
Skaručna 20b, 1217 Vodice
klub.gurmanov@gmail.com
051 666 566
Facebook
Instagram
Youtube
Menu
Doživetja
Vsi dogodki
Kulinarični teambuilding
Poslovni dogodki
Tematski dogodki
Zasebni dogodki
Ponudba
Ponudba za turistične agencije
Najem sob
Vinski izleti
Gurmanski kotiček
Kuharski nasveti chefa
Kuharski recepti
Kuharski slovar
O klubu gurmanov
Chef Marko Žagar
Galerija
Galerija fotografij
Video galerija
360° ogled
V medijih
Vtisi gostov
Članstvo
Trgovina
Suhomesnati izdelki
Postrežne deske
Vina
Kontakt
0,00
€
0
Cart
Domov > Recepti
Domači mlinci
Domači mlinci
Natisni recept
Pin
Čas priprave
1
hr
Skupni čas
1
hr
Vrsta jedi
Brezmesne jedi, Jedi iz šporheta, Tople predjedi
Vrsta kuhinje
Slovenska
Sestavine
Moka
Žlica olja
2
jajci
Maslo
NAVODILA
Za testo posolim moko, jajca in žlico olja z ravno dovolj vode, da postane mehko.
Testo razdelim na hlebčke in jih zvaljam na debelino noževega roba.
Pečem na temperaturi 170 stopinj.
Ko so pečeni, jih nalomim in poparim s kropom, ki ga prej osolim.
Odvečno tekočino odlijem in zabelim z maslom.
Mlinci so odlična priloga mesnim jedem in so tradicionalni v času Martinovega.