Priprava

Kuhanje

Serviranja

Recipe Image

Sestavine

Opombe

Čemaževa juha je priljubljena jed v pomladanskem času, ko začne rasti čemaž, rastlina z značilno česnovo aromo. Pri pripravi čemaževe juhe se uporabi listje čemaža, ki ga najprej popečem na maslu, nato pa ga lahko pripravim s krompirjem, jušno osnovo in drugimi sestavinami. Juha je lahka, zdrava in okusna, saj ima čemaž značilen okus po česnu, ki se dobro ujema s krompirjem. Čemaževa juha je tudi odličen način za uporabo svežega čemaža, ki ga lahko najdem v naravi ali pa ga kupim na tržnici. Je primerna za vegetarijance in vegane, lahko pa jo tudi prilagodim glede na lastne prehranske potrebe in okus.

Vrsta Jedi

    Navodila

    *Za boljši ogled, kliknite na sliko.

    Instruction Image
    Pregled zasebnosti

    To spletno mesto uporablja piškotke za boljšo uporabniško izkušnjo na naši spletni

    Podatki o piškotkih so shranjeni v vašem brskalniku in opravljajo funkcije, kot je prepoznavanje vas, ko se vrnete na našo spletno stran in kot pomoč naši ekipi, da prepozna, kateri deli spletnega mesta so za vas najbolj zanimivi in uporabni.