Priprava

Kuhanje

Serviranja

Recipe Image

Sestavine

Opombe

Prekmurski bograč
Bograč je enolončnica, ki je svoje ime dobila po posodi, kotliču v kateri se kuha. To je vrsta golaža, ki je pripravljen iz treh vrst mesa, z začimbami, paradižnikom, papriko, krompirjem pa tudi z svežimi gobami v času sezone. Prirejajo pa se tudi tekmovanja za kuhanje najboljšega bograča, ta se odvijajo vsako leto.

Vrsta Jedi

    Navodila

    *Za boljši ogled, kliknite na sliko.

    Instruction Image
    Pregled zasebnosti

    To spletno mesto uporablja piškotke za boljšo uporabniško izkušnjo na naši spletni

    Podatki o piškotkih so shranjeni v vašem brskalniku in opravljajo funkcije, kot je prepoznavanje vas, ko se vrnete na našo spletno stran in kot pomoč naši ekipi, da prepozna, kateri deli spletnega mesta so za vas najbolj zanimivi in uporabni.