Priprava

Kuhanje

Serviranja

Recipe Image

Sestavine

Opombe

Nasvet
Na en del ajdove kaše potrebujem 5 delov vode ali druge tekočine.
Okusna in aromatična kombinacija kuhane ajdove kaše in prepraženih svežih gob. Najprimernejši so jurčki, odlične pa so tudi različne mešane sveže gobe.
Ajdova kaša z jurčki je okusna in hranljiva jed, ki je pogosta na krožnikih ljubiteljev gorskega okolja. Ajdova kaša je zdrava in polna hranil, vključno z vlakninami, beljakovinami in vitaminom B. Jurčki pa so okusni in aromatična gobarska specialiteta, ki doda še bolj intenzivno aromo in bogat okus jedem. Ajdovo kašo skuhamo v vodi ali juhi, dodamo prepražene jurčke, čebulo, česen in začimbe po želji. Lahko dodamo tudi malo smetane ali sira, da dobimo boljšo kremasto konsistenco. Ajdova kaša z jurčki je zdrav obrok in idealen jed za vse, ki iščejo okusno in hranljivo vegetarijansko ali vegansko jed.

Vrsta Jedi

    Navodila

    *Za boljši ogled, kliknite na sliko.

    Instruction Image
    Mobile Menu
    Pregled zasebnosti

    To spletno mesto uporablja piškotke za boljšo uporabniško izkušnjo na naši spletni

    Podatki o piškotkih so shranjeni v vašem brskalniku in opravljajo funkcije, kot je prepoznavanje vas, ko se vrnete na našo spletno stran in kot pomoč naši ekipi, da prepozna, kateri deli spletnega mesta so za vas najbolj zanimivi in uporabni.