Priprava

Kuhanje

Serviranja

Recipe Image

Sestavine

Opombe

Tunin karpačo je jed, pripravljena iz surove tune, narezane na izjemno tanke rezine, podobno kot pri pripravi govejega karpača. Gre za prefinjeno in lahkotno jed, ki se pogosto postreže kot predjed, zaradi svoje svežine pa je še posebej priljubljena v mediteranski kuhinji. Pomembno je, da se uporablja izjemno sveža tuna, saj njena nežna tekstura in okusi pridejo do izraza ob minimalnem začinjanju, kot so oljčno olje, sojina omaka in morska sol.

Vrsta Jedi

    Navodila

    *Za boljši ogled, kliknite na sliko.

    Instruction Image

    novice
    Punč, Zasebni dogodki, tematski dogodki, Vinske degustacije, prezentacije Slovenskih vinarjev, Kulinarični teambuilding, kuharski tečaj, kulinarične delavnice, rojstni dnevi v klub gurmanov Skaručna

    Recept za punč

    Avtor: Marko Žagar PUNČ IZ KLUBA GURMANOV SKARUČNA Punč izvira iz Indije, angleški mornarji pa so bili tisti, ki so v začetku 17. stoletja napitek

    Več »
    Kako smo se v Klubu gurmanov učili mojstrskih prijemov pri kuhanju, Zasebni dogodki, tematski dogodki, Vinske degustacije, prezentacije Slovenskih vinarjev, Kulinarični teambuilding, kuharski tečaj, kulinarične delavnice, rojstni dnevi v klub gurmanov Skaručna

    Zelje 4x na teden

    Avtor: Marko Žagar Velik ljubitelj dobre hrane in ustanovitelj Kluba gurmanov Skaručna, društva za ohranjanje kulinarične dediščine Slovenije Marko Žagar najbolj uživa, ko lahko ljudem

    Več »
    Mobile Menu