Go Back
Print
Recipe Image
Smaller
Normal
Larger
Tunin namaz - Ribji namaz
Sestavine
Sveža tuna ali iz pločevinke
Sol
Poper
Olje
Gorčica
Majoneza
Majoneza
Čebula (najbolje šalotka)
Koruza
Jajce
Fižol
Grah
Kisle kumarice
Peteršilj
Navodila
Svežo tuno popečem na navadnem olju in v ne prevroči ponvi.
Ohladim!
Lahko uporabim tuno iz pločevinke.
Šalotko in ostale sestavine je najbolje nasekljati ročno, na čimbolj drobno.
Po okusu ji dodamo katerekoli sestavine želimo in premešam.
Najraje jo postrežem na opečenem kruhu.
S tuninim namazom lahko nadevamo tudi trdo kuhana jajca.
Čas priprave
10
minutes
mins
Vrsta jedi
Hladnje predjedi, Sladkovodne in morske jedi
Vrsta kuhinje
Slovenska