fbpx

KUHARSKI TEČAJI IN DELAVNICE

V današnjem hitrem tempu življenja nam velikokrat zmanjka časa za stvari, ki bi si jih želeli početi ali pa bi nam v življenju prišle prav. Pravilo, ki je veljalo stoletja, da so matere in babice v domači kuhinji prenašale svoje kuharsko znanje na potomce, ne velja več. Pogosto se zgodi, da mlajše generacije ne kuhajo več, ampak so odvisne od bolj ali manj kvalitetne ponudbe hrane iz restavracij ali predpripravljenih, zamrznjenih obrokov iz trgovskih centrov.

Kuhanje ni le dobrodošla spretnost, je način življenja, meditacija, užitek in sreča. Dober gostitelj bo vedno deležen odobravanja in hvaležnih pogledov, saj je znano, da gre ljubezen skozi želodec. Ljubezen in hrana sta dve od najpomembnejših stvari v življenju, zato vam toplo priporočamo, da se kuhanja priučite ali pa izboljšate svoje znanje kuhanja v kuharski šoli Kluba gurmanov Skaručna.

Družina Žagar se s pripravo vrhunskih jedi ukvarja že zelo dolgo, Marko Žagar, ki vodi Klub gurmanov Skaručna, pa je dobesedno zrastel s kuhalnico v roki. Iz vsakega njegovega giba izžareva neverjetna ljubezen do hrane in njene priprave, predvsem pa do slovenske kulinarične dediščine.

Zajemalke v Kuhinji, Zasebni dogodki, tematski dogodki, Vinske degustacije, prezentacije Slovenskih vinarjev, Kulinarični teambuilding, kuharski tečaj, kulinarične delavnice, rojstni dnevi v klub gurmanov Skaručna
Čudoviti ambient, zasebni dogodki, tematski dogodki, Vinske degustacije, prezentacije Slovenskih vinarjev, Kulinarični teambuilding, kuharski tečaj, kulinarične delavnice, rojstni dnevi v klub gurmanov Skaručna

ČUDOVIT AMBIENT KLUBA GURMANOV SKARUČNA

Učenje kuhanja poteka v sproščenem vzdušju v prekrasnem ambientu kuhinje, kakršne še niste doživeli.

V velikem, rustikalno opremljenem prostoru kraljujejo dolga miza, obložena s svežimi dobrotami, osrednji kuhinjski otok s kuharsko opremo in starinski šporget, na katerem brbotajo domače juhe. Na ražnju se počasi vrti v hrustljavo skorjico ovita pečena šunka, v krušni peči pa se pripravlja vsaj pet različnih vrst kruha, na katerega čaka kak ducat domačih namazov in paštet. Vrhunsko vino, domače žganice in sokovi so v tem prostoru obvezen element.

Klubu gurmanov Skaručna svojim gostom vedno zagotovimo najboljše: vrhunske sestavine, svežo lokalno pridelano hrano in vina najboljših slovenskih vinarjev. To je recept, na katerega stavimo že več kot desetletje in ne pomnimo gosta, ki bi z naše hiše odšel razočaran.

bogato založeni vinski kleti hranimo izključno vina slovenskih pridelovalcev, lično urejene sobe za goste pa je mogoče najeti tudi neposredno na dogodku.

GURMANSKI TEMATSKI KULINARIČNI DOGODKI

Klub gurmanov Skaručna je hiša, katere poslanstvo je ohranjanje izjemne kulinarične dediščine Slovenije, učenje priprave hrane, predvsem pa izvabljanje nasmehov zadovoljstva. Pri nas imamo radi vse ljudi, ki želijo izkusiti nekaj novega, se dobro zabavati, uživati v hrani in deliti z nami vse, kar je lepega.

Zato nekajkrat na leto organiziramo tematske kulinarične dogodke, kjer se posvetimo izbranim vrstam domače hrane, pa naj bo to domača marmelada, pristna slovenska potica, morska hrana ali zelenjavne mineštre. Za nas nobena hrana ni vredna manj od druge, vsaka je deležna pozornosti, ki si jo zasluži.

VINSKA KLET Z IZBRANIMI SLOVENSKIMI VINI

Ponosni smo, da smo ponudbo svojih storitev pred časom nadgradili s simpatično in dobro založeno vinsko kletjo, katere police zasedajo izključno slovenska vina. Tej odločitvi je botrovalo izjemno spoštovanje do naših vrhunskih pridelovalcev žlahtne kapljice, ki se z lahkoto kosajo s svetovno konkurenco.

Ker želimo prispevati k širitvi dobrega glasu o slovenskih vinih, v naši kleti gostimo vrhunske slovenske pridelovalce vin, organiziramo enološka izobraževanja in degustacije vin, pri katerih postrežemo z izbranimi specialitetami, kot so pršut, domači namazi in paštete, sveže pečen kruh, olive in ostale dobrote iz naše kuhinje. 

Na dogodkih lahko vino tudi kupite. Cena je enaka, kot bi jo plačali vinarju.

Med drugim vam nudimo tudi varno in temperaturno ustrezno hrambo vaših dragocenih steklenic, za katere doma nimate prostora ali ustreznih pogojev. Pri nas bo zanje ustrezno poskrbljeno, dobite pa jih lahko kadar koli si jih boste zaželeli.

Vinska klet, Zasebni dogodki, tematski dogodki, Vinske degustacije, prezentacije Slovenskih vinarjev, Kulinarični teambuilding, kuharski tečaj, kulinarične delavnice, rojstni dnevi v klub gurmanov Skaručna

EKSKLUZIVNI TEMATSKI DOGODKI ZA VIP ČLANE

Ti dogodki so namenjeni vsem vam, ki ste že prepoznali našo vrednost in doprinos k slovenski kulinarični zapuščini in postali naši zvesti člani. Vam, ki nas podpirate in spodbujate na poti, ki včasih ni najlažja, je pa zato nagrada v obliki vaše pozornosti, pohval in dobre volje toliko bolj dragocena.

Dogodki se odvijejo na pobudo članov, upoštevajo se vaše želje in predlogi, ob skupnem kulinaričnem druženju pa se vedno znova utrnejo nove ideje in spletejo dragocena prijateljstva.

POTREBUJETE VEČ INFORMACIJ?

Pokličite nas na telefonsko številko +386 51 666 566 ali izpolnite spodnji obrazec.

Pokličite nas na telefonsko številko 

+386 51 666 566 

ali izpolnite spodnji obrazec.

Sem prebral in se strinjam s pravilnikom o zasebnosti

Sem prebral in se strinjam s 

pravilnikom o zasebnosti