Ponudba za turistične agencije

Ponudba za sodelovanje s turističnimi agencijami

Kaj nudimo?

Kot ponudniku turističnih aranžmajev za tuje goste na obisku v Sloveniji bi vam želeli predstaviti edinstveno izkušnjo kulinaričnega popotovanja po zemljevidu slovenskih dobrot. Vabimo vas, da preučite našo ponudbo, ki bo zadovoljila še tako zahtevnega turista.

Vsakemu tujemu gostu, ki ga je pot zanesla v našo čudovito deželico je skoraj zagotovo prišlo na uho, da je slovenska kulinarika med boljšimi v svetu.

V društvu Kluba gurmanov Skaručna jemljemo poslanstvo širjenja slovenske kulinarične zapuščine zelo resno, saj je bilo to pravzaprav navdih, da je društvo sploh nastalo.

Iz tega razloga si srčno želimo sodelovanja z vami kot ponudnikom turističnih kapacitet, kajti menimo, da je naša storitev lahko čudovita nadgradnja vaših turističnih aranžmajev. Ponudba je namenjena večjim skupinam turistov. 

Vaši gostje lahko v naši hiši izkusijo; 

Kulinarično doživetje – družabni dogodek na katerem skupina pod vodstvom vrhunskega kuharskega mojstra uživa v pripravi nepozabne slovenske pojedine, ki se zaključi na plesišču Kluba gurmanov Skaručna.

Dogodek vključuje; prisrčen sprejem gostov v klubu, pijačo dobrodošlice (vsaj deset vrst domačih žganic), vrhunsko slovensko vino, ki si ga gostje točijo sami, izbrane domače narezke, vsaj deset vrst hladnih predjedi, domače paštete, namaze, sveže pečen kruh iz krušne peči, domačo, pečeno šunko z ražnja, kuhanje slovenskih specialitet  pod vodstvom chefa Marka Žagarja (skupaj vsaj 20 vrst jedi), glasbeno spremljavo na harmoniki in zabavo pozno v noč. 

Obisk vinske kleti – degustacija slovenskega vina

Dogodek vključuje; sprejem gostov v vinski kleti, degustacijo petih vrst vrhunskega buteljčnega vina, degustacijo domačih žganic in prigrizkov (proizvodi vrhunskih lokalnih proizvajalcev), pečeno šunko iz ražnja, domači pršut (Cigoj), zaseko, sire, olive, slane ribe v marinadi, paštete in namaze. Možno je pripraviti tudi specialitete po dogovoru. Dogodek traja uro do uro in pol.

 vinske galerije

Veseli bomo, če bo vaša agencija svojim gostom v sklopu ostalih aktivnosti ponudila tudi nepozabno kulinarično izkušnjo v naši hiši in tako zaokrožila njihovo prijetno bivanje z najboljšim, kar premore slovenska kuhinja.

Veselimo se sodelovanja!

Pošlji povpraševanje