Go Back
Print
Recipe Image
–
+
servings
Aleluja
Ni še ocen
Marko Žagar
Natisni recept
Pin
Čas za predpripravo
3
d
Total Time
3
d
VRSTA JEDI
Jedi iz šporheta, Jedi na žlico
VRSTA KUHINJE
Slovenska tradicionalna kuhinja
sestavine
1x
2x
3x
1
kg
repni olupki
1 - 1,5
kg
suha juha
10
žličk
moka
ocvirki
zaseka
navodila
1. Posušene repne olupke operem in jih tri dni namakam. Vsak dan vodo odlijem in prilijem drugo.
2. Nato olupke skuham v manjši količini
suhe juhe
.
3. Kuhano odcedim in sesekljam.
4. Prilijem juho, ki jo podmetem - mojo razmešam z malo mrzle suhe juhe in med mešanjem prilijem vreli vodi.
Juho Aleluja po želji zabelite z vročimi
ocvirki
ali z zaseko.
Si preizkusil recept? Deli ga s prijatelji!
Omeni
@KlubGurmanov
ali
#KlubGurmanovSkarucna
!
Share on Facebook
Pin Recipe
Share on Twitter