Pečena šunka z ražnja

Mar 27, 2022

Objavil: Marko Žagar

 

Pečena šunka z ražnja

5 from 1 vote
Čas za predpripravo 21 d
Pečenje glede na težo stegna 9 hrs
VRSTA JEDI Pečeno v kaminu
VRSTA KUHINJE Slovenska tradicionalna kuhinja

sestavine
  

  • Svinjsko stegno
  • Sol
  • Poper
  • Mleta kumina

navodila
 

  • Svinjsko stegno začinim s soljo, poprom in mleto kumino.
    Svinjsko stegno, Sol, Poper, Mleta kumina
  • Tri tedne naj bo v hladilniku na 4 stopinjah.
  • Šunko, težko cca 15 kg, pečem na žerjavici cca 9 ur.
Si preizkusil recept? Deli ga s prijatelji!Omeni @KlubGurmanov ali #KlubGurmanovSkarucna!

 

sl_SISlovenščina