Morska kulinarična dogodivščina

Chefa Marko in Peter bosta združila moči in pripravila pravo morsko kulinarično dogodivščino!

V prijetnem ambientu Kluba gurmanov Skaručna vas bosta popeljala v skrivnosti priprave morskih in ribjih jedi, ki bodo vaše kuhanje povzdignile stopničko višje. Pri kuhanju morskih dobrot bomo uporabili tehnike in trike, ki jih poznajo samo pravi kuharski mojstri!

Kulinarična delavnica bo potekala v dobri družbi, ob spodbudni glasbi in ob kozarcu odličnega vina, na koncu pa bomo skrbno pripravljene morske specialitete tudi pojedli.

Kulinarična delavnica bo potekala v četrtek, 17. marca 2022 od 17. do 21. ure v Klubu gurmanov Skaručna.

V tem času se boste naučili pripraviti:

  • Carpaccio brancina,
  • Marinirane inčune,
  • Sardele na šavor,
  • Dagnje na buzaro,
  • Črno rižoto,
  • Hobotnico v pečici,

da pa osvojenega znanja ne boste pozabili, vas bomo opremili tudi z recepti.

Cena na osebo je 65 eur, na voljo pa bo tudi prigrizek, aperitiv, domači sokovi, kava in voda.

Prijave sprejemamo do 13.  marca 2022 na info@klubgurmanov.si.
Minimalno število udeležencev je 8.

Pridružite se nam na gurmanskem popotovanju po morskih globinah, iz katerih boste prišli z novim znanjem in svežimi poznanstvi.

Chef Marko Žagar

Marko Žagar je že od malih nog v svetu dobre domače hrane in tradicionalne slovenske kulinarike. Že kot otrok je z očetom obiskoval kmetije v bližini in še danes je njegovo vodilo, da uporablja le preverjene, visoko kvalitetne lokalne sestavine. Pred 10 leti je ustanovil Klub gurmanov in ta je postal znan po nepozabnih druženjih ob pripravi prvovrstnih domačih specialitet, vrhunskem vzdušju in zadovoljnih gostih, ki se stalno vračajo.

Chef Peter Irman (BP Taste)

Morda vam bo všeč tudi…

 

Skupaj pozdravimo poletje!

Skupaj pozdravimo poletje!

V četrtek, 23. 6. 2022 vas bomo v Klubu grumanov Skaručna popeljali na gurmansko dogodivščino okusov in...

Posredovane podatke bomo uporabili za namen obravnave vašega zahtevka. Podatki se bodo obdelovali na podlagi vašega soglasja, ki ga podate s klikom na gumb Pošlji. Podatke bomo hranili do izteka namena obdelave. Za več informacij preberite Pravilnik o zasebnosti.

sl_SISlovenščina