Marinirana riba, sulec, losos, postrv

Jul 7, 2021

Objavil: Marko Žagar

Marinirana riba, sulec, losos, postrv

Ni še ocen
Matjaž Žagar
Čas za predpripravo 30 mins
VRSTA JEDI Hladne predjedi, Sladkovodne in morske jedi
VRSTA KUHINJE Slovenska tradicionalna kuhinja

sestavine
  

  • Losos, sulec ali postrv
  • Sol
  • Koprc

navodila
 

  • 1. Ribo filiram, odstranim še zadnje koščice
  • 2. Solim in jo na debelo posujem z koprcem.
  • 3. Zavijem v pvc folijo in spravim v hladilnik za 9 dni pri 4 stopinjah.
  • 4. Ribo narežem kot karpačo,
  • 5. Pokapljam z olivnim oljem in popram in posolim z grobo soljo.
Si preizkusil recept? Deli ga s prijatelji!Omeni @KlubGurmanov ali #KlubGurmanovSkarucna!
sl_SISlovenščina