fbpx

Dogajanje v klubu se nadaljuje! V Klubu gurmanov Skaručna se vedno je in bo dogajalo!

Pripravljamo super dogodke za razvajanje vaših brbončic! Kuhali bomo s tradicionalnimi slovenskimi in tujimi domačimi sestavinami, se ob tem zabavali in okusno jedli. Spoznali bomo številne priznane slovenske in tuje kuharje in kuhali z njimi. Ukvarjali se bomo s prazničnimi, pa tudi vsakdanjimi jedmi in spoznavali slovensko kulinariko. Ob tem pa ne bomo pozabili na zabavo in pozitiven odnos do življenja.

Naši dogodki so namenjeni vsem: družinam, kolektivom, poslovnim partnerjem, prijateljem, …

Kuharija je idealen način za krepitev medsebojnih vezi, naj bo to med sodelavci, družinskimi člani ali prijatelji. V Klubu gurmanov Skaručna je vedno na voljo odlična hrana za vsakega gurmana! Sledite našim dogodkom na Facebooku, spletni strani ali pa se naročite na naše Kulinarične e-novice in se nam naslednjič pridružite!

Česa bi se želeli naučiti iz sveta kulinarike, obnoviti kakšno kuharsko tehniko ali pripravo določene jedi?

Zapišite svojo idejo za dogodek na našo Facebook stran in potrudili se bomo, da vam ustrežemo in predstavimo jedi in tehnike, ki jih želite spoznati. Pobrskajte tudi med našimi številnimi preteklimi dogodki, ki vam lahko služijo kot navdih.

Vaš gurmanski chef Marko Žagar

novice
Punč, Zasebni dogodki, tematski dogodki, Vinske degustacije, prezentacije Slovenskih vinarjev, Kulinarični teambuilding, kuharski tečaj, kulinarične delavnice, rojstni dnevi v klub gurmanov Skaručna

Recept za punč

Avtor: Marko Žagar PUNČ IZ KLUBA GURMANOV SKARUČNA Punč izvira iz Indije, angleški mornarji pa so bili tisti, ki so v začetku 17. stoletja napitek

Več »
Kako smo se v Klubu gurmanov učili mojstrskih prijemov pri kuhanju, Zasebni dogodki, tematski dogodki, Vinske degustacije, prezentacije Slovenskih vinarjev, Kulinarični teambuilding, kuharski tečaj, kulinarične delavnice, rojstni dnevi v klub gurmanov Skaručna

Zelje 4x na teden

Avtor: Marko Žagar Velik ljubitelj dobre hrane in ustanovitelj Kluba gurmanov Skaručna, društva za ohranjanje kulinarične dediščine Slovenije Marko Žagar najbolj uživa, ko lahko ljudem

Več »