Povabilo k namenitvi dohodnine

Povabilo k namenitvi dohodnine

POVABILO K NAMENITVI DOHODNINE

Društvo Klub gurmanov Skaručna si že vrsto let prizadeva ohranjati slovensko kulinarično dediščino in hkrati skrbi, da bogato kuharsko znanje naših babic ne zamre. Ljudi se trudi povezovati skozi različna kulinarična doživetja, na katerih se v nepozabnem vzdušju stkejo ne le prijateljske vezi, temveč se odkrivajo in raziskujejo najboljše stare jedi z namenom, da jih v naši prelepi deželi Sloveniji ohranimo.

0,5 % od vaše dohodnine, ki bi jo sicer pustili v državnem proračunu, lahko namenite nevladni organizaciji kot je naša, s tem pa pomembno pomagate pri financiranju splošno koristnih dejavnosti in dodatno podprete delovanje našega društva za ohranjanje tradicionalne slovenske kulinarike.

Z donacijo boste omogočili, da bo društvo Klub gurmanov Skaručna prispevalo h kakovosti bivanja v naši družbi in k ohranitvi slovenske kulinarike, za kar vam bomo hvaležni.

Kako podarite 0,5 % od vaše dohodnine, si oglejte na spodnji povezavi, kjer boste na desni strani imeli možnost izpolnitve zahtevka v elektronski obliki ali pa boste natisnili neizpolnjeno zahtevo, ki jo boste poslali na omenjen naslov.

Povezava do izpolnitve obrazca:

http://www.sklad05.si/nameni/posamicen/118

Veseli bomo vaše podpore.

Vaš Klub gurmanov Skaručna